≫ 

Devojka nestala tokom putovanja kombijem sa verenikom: On se vratio kući, odbija da kaže gde je

Porodica se poslednji put čula sa njom 30. avgusta, otada joj se gubi svaki trag

  • 1
Gabi Gabby Petito nestala devojka vlogerka Foto: Instagram/gabspetito

Majka devojke iz Njujorka, koja je nestala dok je sa dečkom kombijem obilazila zemlju, uputila je emotivan apel za njen siguran povratak.

- Samo želimo da se vratiš kući - rekla je majka Gabi Petito (22), koja je poslednji put viđena 24. avgusta kada se sa verenikom Brajanom Londrijem prijavila i odjavila iz hotela u Solt Lejk Sitiju u Juti.

Oni su se početkom jula uputili na zapad kako bi obišli neke nacionalne parkove, a kako izgleda putovanje u kombiju objavljivali su na Jutjub kanalu "Nomadic Statik".

Tokom vikenda je porodica mlade devojke objavila njen nestanak policiji, rekavši da se sa njom nisu čuli nekoliko nedelja i da su zabrinuti. Nestanak je prijavljen 11. septembra, potvrdila je policija.

- Prema rečima porodice, poslednji put su bili u kontaktu sa njom poslednje nedelje avgusta. Pre te komunikacije, veruje se da je Petito bila u nacionalnom parku Grand Titon u Vajomingu - saopštila je policija, prenosi Independent.

U međuvremenu, policija na Floridi, gde je par živeo, rekla je da su okolnosti njenog nestanka "čudne" i da se njen verenik Brajan vratio kući.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Gabby (@gabspetito)

Mediji prenose da je policija zaplenila kombi kojim je par putovao, a da porodica njenog verenika nije dozvolila istražiteljima da ga ispitaju bez prisustva advokata.

Brajan navodno nije želeo da kaže gde se njegova verenica nalazi i šta se desilo sa njom, a unajmio je i advokata, prenosi Daily mail.

Majka nestale devojke rekla je da su se poslednji put čule 30. avgusta, kada je dobila poruku od nje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Gabby (@gabspetito)

- Prvih nekoliko dana mislila sam da nema dometa i da zato ne može da mi se javi. Mislim da sam osmog ili devetog dana postala baš zabrinuta - rekla je majka devojke.

Policija je rekla da nastavlja sa istragom i pokušava da uđe u trag devojci.

Video: Izjava tek pronađene Milice koja je nestala zajedno sa svojim dečkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Salko poturiceni srbin

    14. septembar 2021 | 15:48

    I sad cu od depresije da popije pivo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA