Roksana ubila dečka telefonom: Tukao ju je, gađala ga u samoodbrani

Telefon je udario Luisa u slepoočnicu i on je preminuo osam dana kasnije, u bolnici,  nakon što se žalio na teške migrene

  • 0
iPhone, polomljen ekran, telefon, ekran, staklo

Foto: Pixabay.com

Roksana Lopez (22),  iz Argentine, gađala je svog dečka telefonom tokom svađe, zato što ju je tukao. Slučajno ga je telefonom pogodila u slepoočnicu. Osam dana nakon incidenta, Luis je preminuo, a protiv nje je podneta optužnica za ubistvo.

Njoj je uz kauciju dozvoljeno da se brani sa slobode.

Telefon je udario Luisa u slepoočnicu i on je preminuo osam dana kasnije, u bolnici,  nakon što se žalio na teške migrene, prenosi Dejli Mejl.

Njegova majka je, kada je Luis preminuo posle operacije na mozgu, otišla u policiju i tražila da uhapse Roksanu.

Umro je 18. aprila, ali vest o njegovoj smrti postala je javna tek danas, kada se pokazalo da je Roksana bila pod istragom.

Svađa koja je završila tragedijom navodno se dogodila u Luisovoj iznajmljenoj kući. Za sada nije jasno šta je izazvalo svađu.

Ovo nije usamljen slučaj

 

Prošlog meseca sud u obližnjem argentinskom gradu Tukuman oslobodio je Džesiku Osores optužbi za ubistvo. Sumnjalo se da je ubila svog partnera istim nožem kojim joj je pretio nekoliko trenutaka ranije.

Ona je oslobođena nakon što su sudije odlučile da je u pitanju bila "samoodbrana" nakon što ju je suprug Havije devet godina zlostavljao.

Džesika (28) je na sudu tvrdila da je bilo "ili moj ili njegov život".

Video: Tuča na svadbi: Udovica žali muža koga je od batina ubio sestrić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA