"Tramp se šiša ogromnim makazama": Šta sve piše u knjizi bivše portparolke Bele kuće?

Stefani Grišam, nekadašnja portparolka Donalda Trampa, u svojoj knjizi navodi da je bivši predsednik voleo da se razmeće svojom kosom

  • 0
Donald Trump, Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Zaštitni znak bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa svakako jeste njegova kosa, a nekadašnja portparolka Bele kuće Stefani Grišam u svojoj novoj knjizi navodi da je Tramp imao poseban ritual prilikom šišanja, koji uključuje "ogromne makaze".

Grišam, koja je pisala o mnogim incidentima - od raskola u braku sa Melanijom Tramp, do seksističkih komentara Trampa i eksplozivnog temperamenta u Beloj kući, u svojim novim memoarima tvrdi da bivši predsednik sam skraćuje svoju kosu.

Napisala je da Tramp koristi "ogromne makaze koje bi verovatno mogle da preseku vrpcu na otvaranju jedne od njegovih nekretnina" da bi skratio kosu, prenosi Washington Post.

Trampova kosa dugo je bila izvor spekulacija, a u medijima se tokom godina pojavilo nekoliko tvrdnji o tome kako neguje kosu i koliko troši na održavanje zlatnih uvojaka.

Trampov bivši lekar je 2017. godine za Njujork Tajms otkrio da je bivši predsednik koristio lek za rast kose.

Knjiga gospođe Grišam otkriva da je to bilo i pitanje rasprave u Beloj kući. U memoarima je otkrila i deo razgovora između Trampa i generala Marka Milija.

- Ne izgleda dobro. Imam oko za estetiku. Zar ne primećuješ? - rekao je navodno Tramp generalu provlačeći prste kroz kosu.

Knjiga je bila hit i pre objavljivanja

Knjiga pod naslovom "Odmah ću vam odgovoriti na pitanja: Šta sam videla u Trampovoj Beloj kući" bila je hit i pre objavljivanja sa upadljivim detaljima o porodici Tramp, osoblju Bele kuće i sastancima bivšeg predsednika sa stranim liderima.

U knjizi se tvrdi da je Tramp prećutao da je imao medicinsku intervenciju jer "nije hteo da bude ismejan" na televiziji.

Potparoli Trampa i bivše prve dame dali su izjave u kojima se diskredituje sadržaj knjige gospođe Grišam i osuđuju je kao "osvetoljubivu bivšu zaposlenu koja traži novac".

Video: Srušen Trampov kazino: Atlantik siti ostao bez obeležja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA