Muž ubio Svetlanu, sina i ćerku, pa počinio samoubistvo: Nije želeo da deca ostanu sa bivšom ženom

Oni su se razveli i živeli su odvojeni, a dan nakon tragedije otac je došao da poseti decu

  • 5
Nikolaj Kuropatkin i Svetlana Foto: Facebook

Četvoročlana porodica, uključujući dvoje dece, pronađena je mrtva u stanu u ruskom gradu Kansku.

Istražitelji su na telima pronašli ubodne rane. Prema jednoj verziji, ubica je suprug koji se posvađao sa ženom oko razvoda. On je navodno izbo nju i njihovo dvoje dece, a onda počinio samoubistvo.

Do zločina je došlo u noći između nedelje i ponedeljka u stanu. Komšija je rekao da je čuo svađu, nakon čega je sve utihnulo.

- Baka je ujutru došla da pokupi unuke i odvede ih u školu, kada je pronašla celu porodicu mrtvu - rekao je jedan od stanovnika zgrade, dodajući da je preminula žena bila njena ćerka.

Prema pisanju medija, preminuli su Nikolaj Kuropatkin (38), njegova bivša supruga Svetlana (35), njihov sin (11) i ćerka (7). Na telima su pronađene posekotine i ubodne rane, prenosi ruska Gazeta.

Prema jednoj verziji istrage, ubica je Nikolaj Kuropatkin. Par se rastavio, Nikolaj je živeo odvojeno, a njegova bivša žena i deca nedavno su se preselili u taj stan. Komšije kažu da je dan ranije Nikolaj došao da poseti decu, kada ih je izbo, a onda je počinio samoubistvo.

Iako poznanici i kolege kažu da je Nikolaj bio mirna i staložena osoba, kanal Mash na Telegramu piše da je često pio i tukao ženu i decu. Svetlana je najzad rešila da ga ostavi, odvela je decu i podnela zahtev za razvod u septembru. Sud je trebalo da razmatra raskid braka 19. januara.

- U jednom trenutku je sa decom pobegla od njega, često ju je tukao - rekla je njihova bivša komšinica Olga.

Svetlana je, prema Olginim rečima, nakon razvoda izgledala srećnije i čak razmišljala o tome da se jednog dana ponovo uda. Žena je želela da deca ostanu sa njom, prenosi REN TV, ali se njen bivši nije složio sa tim.

Policija nastavlja da istražuje slučaj.

Video: Jeziva scena na benzinskoj pumpi: Zapalio rezervoar, dok je žena vozač još bila unutra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    27. decembar 2021 | 16:43

    Ucili su nas kad smo bili mali da su divlje zivotinje krvolocne zveri posebno neke vrste,svremenom kad smo odrasli shvatili smo da nas nisu bas najbolje ucili o svemu,jer i covek moze biti gori od svake krvolocne zivotinje,sto covek i pokazuje kroz svoj evoluciju zivota

  • .

    27. decembar 2021 | 18:36

    I jutros u K Dubici muz razneo zeni glavu pa sebi.

  • Pitanje

    27. decembar 2021 | 22:58

    Zar zaista treba da znamo o svakom zlocinu koji se desio u Rusiji, Brazilu i Trinidadu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA