≫ 

Putin nakon sastanka sa Lavrovim: Širenje NATO na istok je beskonačno i veoma opasno

Putin je zatražio mišljenje ministarstva inostranih poslova Rusije i o odgovorima Zapada na zabrinutost Rusije u vezi s "beskonačnim i veoma opasnim širenjem NATO na istok"

  • 4
Vladimir Putin Vladimir Putin / Foto: Tanjug/AP

Predsednik Rusije Vladimir Putin ocenio je tokom današnjeg sastanka sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovim da je širenje NATO na istok "beskonačno i veoma opasno".

Na početku današnjeg sastanka sa Lavrovom Putin je rekao da bi ministarstvo spoljnih poslova Rusije trebalo da iznese svoje stavove o odgovorima koje je Rusija dobila na predloge upućene američkim kolegama u Vašingtonu i kolegama iz NATO u Briselu, a koji se odnose na bezbednosna pitanja u Evropi, prenosi TAS S.

Putin je zatražio mišljenje ministarstva inostranih poslova Rusije i o odgovorima Zapada na zabrinutost Rusije u vezi s "beskonačnim i veoma opasnim širenjem NATO na istok" na račun bivših republika Sovjetskog Saveza, uključujući i Ukrajinu.

Video: Putin i Makron oči u oči zbog krize u Ukrajini: Evo šta je predsednik Rusije rekao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Egon

    14. februar 2022 | 16:47

    Zaustavljajte to zlo dok nije kasno.

  • Posmatrac

    14. februar 2022 | 19:35

    Gde je Orban. On je najpametniji u EU. Zasto ne pokusa da urazumi vodje ostalih zemalja i ukaze im na opasnost koja preti Evropi ako do rata dodje. Treba li evropski narod da gine radi americkih i engleskih interesa?

  • DENI

    14. februar 2022 | 17:17

    Nije to Nato vec 4 rauh koji se nastavlja, tesko prebolet poraz. Nadam se da opet popusite kao pre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA