≫ 

Za Dina nije bilo spasa: Bokser ga usmrtio jednim udarcem u glavu, kamere snimile stravičan trenutak

Bokser je proglašen krivim za ubistvo iz nehata i osuđen na 10 godina zatvora

  • 1

Sigurnosne kamere su snimile jeziv trenutak kada je bokser amater Brendon Sajlens (25) jednim udarcem usmrtio 20-godišnjeg mladića. Incident se dogodio ispred hotela Vejverli u Velsu tokom svađe između igrača u septembru 2020. a majka ubijenog mladića je sada podelila snimak.

Na snimku se može videti kako Sajlens vreba mladića, a onda ga udara pesnicom u glavu tako snažno da je bio mrtav pre nego što je pao na zemlju, piše Daily mail.

Sajlens je proglašen krivim za ubistvo Dina Skilina iz nehata, ali ne i za ubistvo i osuđen na samo 10 godina zatvora u decembru. Porodica žrtve je sada podelila snimak napada dok se bori za strožu kaznu za ubicu. Rekli su da žele da javnost vidi da "nije bilo svađe niti razmene reči" pre nego što je njihov dečak udaren.

Video prikazuje žrtvu u grupi ispred paba dok je pokušavao da smiri svađu između svog rođaka Tejlora Loka i drugog igrača.

Skilin je pokušao da odgurne jednog od mladića, ali kada se odmakao Sajlens ga je udario u desnu stranu glave pre nego što je udario Loka. Telo žrtve je odmah omlitavelo i on je pao unazad na trotoar pred užasnutim posmatračima. Njegovi prijatelji su pritrčali da vide kako je, podižući mu glavu sa zemlje i izgleda kao da ga tapkaju po licu. Tokom sudskog postupka moglo se čuti kako je "njegov mozak već bio mrtav pre nego što je udario o zemlju".

Majka preminulog mladića Rebeka Vajt odlučila je da podeli snimak sa sigurnosne kamere dok porodica vodi kampanju za strože kazne u ovakvim slučajevima.

Porodica poziva vladu da izrekne zatvorske kazne koje odgovaraju osudi za ubistvo.

- Na snimku koji je policija objavila jasno se vidi da je Brendon "Kukavica" Sajlens udario mog sina s leđa - rekla je ona.

- Din ​​nije mogao ni da vidi šta mu se sprema, a ubilo ga je istog trenutka jer ga je udario tako snažno. Kakva kukavica udari nekoga s leđa i ostavi ga na zemlji, a zatim samo ode znajući kakvu je štetu napravio.

"Bilo je to samo bum, bum"

- Samo sam želeo da od*ebu. Uradio sam samo "bum, bum". Jedva sam čekao da odem kući. To je bilo samo upozorenje. Nisam bio agresivan. Nisam pokušao nikoga da povredim. Udario sam dvoje ljudi - rekao je Sajlens policiji i priznao napad koji je naneo stvarnu telesnu povredu Loku.

Na sudu je takođe rečeno da im je Sajlens prišao pre nego što ih je obojicu udario velikom jačinom i izuzetno brzo. Kada je uhapšen rekao je policiji da je štitio prijatelja.

Video: Sin junak spasao majku: Istukao džeparoša pred svojom kućom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čika delija momak

    19. februar 2022 | 16:47

    Momak koji je preminuo je prvi udario drugog momka... I realno uopste nije previše jak udarac bio, verovatno je već imao nekih problema a da nisu znali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA