≫ 

Devojčica (4) umrla nakon što ju je baka naterala da pije viski dok je majka gledala

Devojčica je imala nivo alkohola u krvi osam puta više od dozvoljene količine alkohola za odraslu osobu

  • 1
Majka i baka ubile devojčicu alkoholom Foto: Shutterstock, Baton Rouge Police Department, Pixabay

Četvorogodišnja devojčica je mrtva nakon što ju je baka navodno naterala da pije iz flaše viskija dok je majka gledala, saopštila je policija Baton Ruža.

Portparol policije je rekao novinskim medijima da su baka devojčice, Roksana Rekord (53) i majka, Kađa Rekord (29) uhapšene u petak, svaka pod optužbom za ubistvo prvog stepena.

Policajci su poslati u kuću u Baton Ružu u četvrtak oko 11 sati nakon izveštaja o detetu koje nije reagovalo. Dete, četvorogodišnja Čajna Rekord, proglašena je mrtvim na licu mesta, saopštila je policija.

Mrtvozornik je saopštio da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti akutno trovanje alkoholom. Devojčica je imala nivo alkohola u krvi osam puta više od dozvoljene količine alkohola za odraslu osobu, saopštile su vlasti.

The Advocate navodi da su se baka i majka naljutile nakon što je devojčica popila iz boce gaziranog pića u kojoj je bio viski. Tokom istrage, detektivi kažu da su saznali da je baka žrtve naterala da popije flašu alkohola dok je majka gledala. Veruje se da je boca bila više od polovine puna.

Baka je rekla da je "ovo otišlo predaleko" i da je "svima uništila živote", naveli su detektivi u dokumentima o hapšenju, preneo je The Advocate.

Istraga je i dalje u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    23. april 2022 | 09:18

    obadve nenormalne iz aviona se vidi takvim ludacima deca se oduzimaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA