≫ 

Devojku mesecima stanodavac držao zatvorenu u kući: Trpela najteža zlostavljanja, ostala i bez oka

Muškarcu se na teret stavlja otmica, silovanje i nanošenje teških telesnih povreda, ali je on ranije ove nedelje negirao krivicu

  • 0
Peter Anthony McGuire Foto: Chino Hills Police Department

Devojka (22) iz Kalifornije bila je zarobljena, zlostavljana i silovana pet meseci, pre nego što je uspela da pobegne. Ona je zadobila teške telesne povrede, saopštila je policija San Bernardinja.

Ona je zadobila rane na jeziku, nosu, uhu i usnama, a takođe je ostala i bez jednog oka.

- Vrlo brzo nakon što se uselila u kuću stanodavac joj je zabranio da izlazi, a onda ju je protiv svoje volje držao zatvorenu mesecima. Tada je i počelo njeno svakodnevno zlostavljanje - rekla je portparolka policije Mara Rodrigez.

Nakon što je prošle nedelje nekako uspela da pobegne, devojka je pozvala Hitnu pomoć. Službenici su je pronašli u jednom parku i odmah je prevežena u lokalnu bolnicu i trenutno je stabilno.

Lokalne vlasti su saopštile da je osumnjičeni Piter Entoni Mekgvajer (59) pobegao sa imanja, pre nego što je policija uspela da ga uhapsi, prenosi Independent.

Pronašli su ga nekoliko dana kasnije u Placenti , a policije je takođe odmah pretresla kuću u kojoj je boravio. On se navodno zabarikadirao na imanju i policija je tek posle nekoliko sati uspela da ga privede.

Njemu se na teret stavlja otmica, silovanje i nanošenje teških telesnih povreda, ali je on ranije ove nedelje negirao krivicu.

Očekuje se da će se danas ponovo naći na sudu.

Žrtva se navodno uselila u njegovu kuću, ali je kada je poželela da se iseli, on odbio da joj dozvoli da ode i tada je počelo njeno višemesečno zlostavljanje, piše u prijavi koju je ona podnela.

Video: Očuh silovao maloletnu pastorku pa pobegao na drvo: Bezuspešni pokušaj skrivanja osumnjičenog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA