≫ 

Velika eksplozija na Krimskom mostu, deo kolovoza uništen: Rusi saopštili uzrok incidenta

 ≫ 

Prema preliminarnim informacijama, gori rezervoar za gorivo, dok plovni lukovi nisu oštećeni

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • DZG Rudeš

    09. oktobar 2022 | 16:52

    Fora su mi ovi njihovi (ruski) dvostruki aršini: Kad Rusija napada drugu zemlju onda je to 'specijalna vojna operacija', a kad im Ukrajinci dignu neki most u vazduh a la Jul Briner na Neretvi/Sutjesci/Misisipiju, onda je to 'terorizam' 😆..."Julka, daj zruši ovaj mostić da Švabe ne prevoze ta njihova pancer sranja više, leba ti..."..."Bato Živojinoviću, pa ti me i plaćaš samo lebom...a, ako smem da primetim, nešto je i ubuđao u zadnje vreme..."..."Buniš se na partizanski leb, nezahvalniče ćosavi?? Da ti nisi neki američki špija? Pa i dolaziš iz Amerike, kolko znam!"..."Da, ali ja sam poreklom Rus...kolko ne znaš..."..."Ajde??"..."Ajde."..."Ma, kakav Rus, ti si najobičniji Tatarin, Uzbek, Ujdur, neka tamo boranija! Ukrajinac maltene! Diži, bre, taj most! Inače ti nema leba!"..."(nabij si taj leb tamo gde sunce ne blešti...)"..."Šta si reko??!"..."Njičevo...Evo, most leti..."..."Dobro izgleda...Alaj ga opravi, svaka ti čast, zanatlijo...A zašto one cisterne još gore?"..."Ma, to je samo zbog filmskog efekta..."...

  • Luka

    09. oktobar 2022 | 04:10

    Ukrajinski botovi okupirali komentare. Rusi nece da gadjaju po gradovima jer bi bilo dosta civilnih zrtava. Da su gadjali po Hersonskoj i Zaporoskoj oblasti, ko bi od njih glasao za prisajedinjenje sa Rusijom. Gine im dosta vojske ali ne ratuju na teritoriji gdje zive civili od neprijatelja, pa da sve sravne sa zemljom, kao sto to radi NATO, nego tu su njihovi ljudi. Mada dosta smo brzo zaboravili i povlacenje (bezanje) iz Avganistana gde su goloruki talibani isterali "veliku svetsku silu broj 1".

  • Ljubiša

    08. oktobar 2022 | 17:04

    Je l' Puter počeo da puši? Moj savet mu je da počne kao Zelenski, da šmrče, možda mu i krene na bilje. Hahaha... "svetska sila".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA