Policija pretražuje dno u potrazi za Aleksandrom: Da li je trudnica bačena u kanal Majna-Dunav?

Policija sumnja da je Aleksandra možda žrtva zločina

  • 0
Aleksandra R nestala Nemačka Foto: Polizeipräsidium Mittelfranken, Polizei

Nemačka policija pretražuje kanal Majna-Dunav, dok i dalje nema ni traga Aleksandri R. (39), čiji je nestanak prijavljen 9. decembra.

Aleksandra je u 8. mesecu trudnoće i trebalo bi da se porodi u januaru. Ona je nestala u Nirnbergu nakon što nije pokupila svoju usvojenu ćerku iz dnevnog boravka.

Nemačka policija sada pretražuje kanal Majna-Dunav, a nemački mediji se pitaju da li je Aleksandra mrtva i da li njeno telo možda leži u vodi.

Ronioci će u utorak pretražiti dno kanala južno od Nirnberga. Takođe će se koristiti sonarni čamci. Tamo se nalazi oko 20 policajaca, prenose nemački mediji.

Reka u blizini njene kuće pretražena je pre nekoliko nedelja, ali bez uspeha.

Njen nestanak prijavio je partner 9. decembra uveče, prenosi Bild. Policija je osnovala specijalnu grupu od 24 istražitelja i zamolila javnost za pomoć. Do sada nije otkriven nijedan trag do nestale žene.

Međutim, policija sada sumnja da je Aleksandra možda žrtva zločina.

Istražitelji posebno traže podatke o automobilu Reno Tvingo svetlo zelene boje. Misteriozni automobil bi mogao da bude povezan sa njenim nestankom, prenosi RTL.

Aleksandra R nestala Nemačka Foto: Polizeipräsidium Mittelfranken, Polizei

Kriminalistička policija u Nirnbergu trenutno proverava da li Reno Tvingo, registrovan u okrugu Erlangen-Hohštat (ERH), igra ulogu u slučaju nestale osobe.

Video: Rekonstrukcija ubistva devojčice Lole: Ušla u zgradu, nije stigla do stana, našli je mrtvu u koferu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA