≫ 

Telegraf u Bostonu na molitvenom bdenju za nestalu Anu Volš: Reči sveštenika potresle sve

U SAD je novinarka Telegrafa Zorica Radulović, koja će odatle da izveštava o najvažnijim događanjima u potrazi za Anom Volš

  • 7

U Srpskoj pravoslavnoj crkvi Sveti Sava u Bostonu danas je održano molitveno bdenje za nestalu Beograđanku Anu Volš.

Svi pravoslavni vernici koji su prisustvovali liturgiji bili su ujedinjeni u molitvi za Anino zdravlje i spasenje.

- Molimo se za nju i njenu porodicu. Daj Bože da se pronađe. Ako Bog zna da li je živa ili nije, ako nije da bude pokopana u zemlju - rekao je, između ostalog, sveštenik u Bostonu.

Video: Služba za nestalu Beograđanku Anu Volš u srpskoj pravoslavnoj crkvi u Bostonu

Nakon završenog bdenja, svi prisutni uputili su se u salu koja se nalazi u okviru crkve, gde su razmenjivali informacije u vezi sa istragom Aninog nestanka. To je sve o čemu se među ljudima u gradu govori.

Kako je reporterka portala Telegraf.rs Zorica Radulović uspela da sazna na licu mesta, Ana je retko dolazila u crkvu i nije se mnogo družila sa Srbima u Bostonu. Malo ko ju je poznavao lično i uglavnom su je znali iz viđenja.

Podsetimo, Ana je 1. januara je oko četiri ujutru izašla iz porodične kuće u gradu Kohasetu i uputila se na bostonski aerodrom kako bi se ukrcala na let za Vašington, gde je morala hitno da se javi na posao. Međutim, kako su naveli iz lokalne policije, ona nije stigla na aerodrom.

Misteriozni nestanak Ane Volš, Beograđanke u Americi, podigao je tamošnju policiju na noge koja danonoćno radi na rešavanju ovog slučaja, a jedno od otkrića istrage je signal Aninog mobilnog telefona koji je lociran 2. januara, kod njene kuće u Kohasetu.

Povodom ovih saznanja policije iz Kohaseta, za medije se oglasila i Anina majka, koja kaže da signal na mobilnom telefonu znači samo jedno.

- Ako su locirali njen telefon u kući, to znači da ona iz nje nije ni izašla. Jadno moje dete, samo da je živa. I dalje verujem i nadam se da joj Brajan nije naudio, jer oni su imali dobar odnos, a imaju i decu - rekla je Milanka.

Ona je ranije ispričala da ju je ćerka poslednji put zvala tri sata pre nestanka da joj čestita Novu godinu.

Trojica dečaka čekaju mamu

Portparol Odeljenja za decu i porodice Masačusetsa rekao je da su tri sina Volšovih preuzele socijalne službe i odbio je da pruži više informacija, pozivajući se na državne i savezne zakone o privatnosti.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ DOZVOLE UREDNIŠTVA TELEGRAF.RS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pravoslavna crkva

    15. januar 2023 | 20:37

    Srpska Pravoslavna Crkva Sveti Sava u Bostonu

  • Vjernik

    15. januar 2023 | 20:52

    Crkva je Srpska pravoslavna(orthodox) Sv.Sava... Cambridge (Boston)I Grcka crkva je pravoslavna, Ruska takodjer ali ova o kojoj se pise je SRPSKA.

  • Dejan

    16. januar 2023 | 07:42

    Žena je ubijena, istraga će pronaći počinioca, žao mi je svakako ali pravi se veliki spektakl tipa Ko je ubio Monu ili saga O J. Simpson.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA