≫ 

Uhapšen beskućnik osumnjičen za silovanje starice obolele od raka

On je u njen stan upao sa šrafcigerom

  • 1

Potraga za osumnjičenim za koga policija na Floridi veruje da je silovao stariju ženu obolelu od raka okončana je u petak ujutro nakon hapšenja beskućnika, prenosi Yahoo news.

U objavi na Fejsbuku u petak, policija u Okali je saopštila da je uhapsila 31-godišnjeg Takina Vilijamsa zbog navodnog silovanja 80-godišnje žene u njenoj kući.

Vilijams, za koga policija Okale kaže da je trenutno beskućnik, osumnjičen je da je ušao u zajedničku terasu stambenog kompleksa žrtve kroz pocepani prozor, a zatim u stan ušao kroz otključana vrata.

- Vilijams je tada pronašao žrtvu u njenoj sobi, gde ju je silovao. Žrtva, koja se takođe bori protiv raka, nije poznavala napadača - navodi se u objavi na Fejsbuku.

Vilijams je navodno sa sobom nosio šrafciger kojim je ubo žrtvu tokom napada.

Incident, koji se dogodio u sredu uveče, podstakao je policijsku upravu u Okali da pokrene potragu za Vilijamsom, koji je identifikovan sa nadzornih kamera.

- Na kraju, nakon neprestane potrage, policija je locirala osumnjičenog u roku od 33 sata. On je bez incidenata priveden i priveden u sjedište policije na saslušanje - saopštila je policija, dodajući da je Vilijams pronađen kako šeta obližnjim tržnim centrom u petak ujutro u 6.15 sati.

Posle saslušanja, Vilijamsa je uhapsio detektiv Bojer.

Rad detektiva Bojera i ostalih policajaca pohvaljen je u objavi, a navedeno je da njihovi postupci "služe kao znak da se ovakva krivična dela shvataju veoma ozbiljno".

U video snimku koji je na Fejsbuku objavila policijska uprava Okala, Vilijams je ignorisao pitanja novinara dok su ga dva policajca izvodila iz zgrade u lisicama.

Vilijams je, prema navodima policije, optužen za oružanu provalu u stambeni prostor, oružano seksualno zlostavljanje i posedovanje alata za provalu.

Portparol policijske uprave u Okali rekao je za Fox News Digital da je žrtva hospitalizovana, ali je puštena.

Video: Rekonstrukcija ubistva devojčice Lole: Ušla u zgradu, nije stigla do stana, našli je mrtvu u koferu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    4. februar 2023 | 16:47

    Kako smete da hapsite jadnog afroamerikanca? Baba je kriva što je napalila jadnog čoveka i dovela ga u iskušenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA