≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Brat i sestra umrli za manje od godinu dana dok ih je baka čuvala: Unuk se udavio, unuku zaboravila u autu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Roditelji, koji su ostali bez dvoje dece, sada traže pravdu za njih i misle da baka mora da odgovara

  • 4

Baka sa Floride optužena je za teško ubistvo iz nehata nakon tragične smrti sedmomesečne devojčice, samo nekoliko meseci nakon što se njen stariji brat udavio dok ga je žena čuvala.

Urijel Šok umrla je na zadnjem sedištu SUV-a, nakon što ju je baka Trejsi Niks (65) zaboravila u vozilu 22. novembra prošle godine.

Trejsi, inače bivša direktorka škole, rekla je da je "zaboravila" na unuku kada se vratila kući sa ručka i otišla da vežba klavir, ostavljajući Urijel samu celo popodne u kolima sa zatvorenim prozorima dok je napolju bilo 32 stepena, prenosi Daily mail.

Trejsi je pazila na unuku tog utorka dok je njena ćerka Kajla Niks bila kod frizera.

Do ove tragedije došlo je manje od godinu dana nakon što se Urijelin brat, Ezra, udavio u jezeru kada je ostavljen bez nadzora u kući bake nekoliko dana pre Božića 2021. godine. Ezra je imao 16 meseci.

Nakon smrti Ezre, Kajla i njen partner Dru Šok "uopšte nisu verovali Trejsi" i nisu dozvolili smo najstarijem sinu (4) da ostane sa njenom majkom.

"Bili smo nervozni, ali ja volim svoju majku i želim da bude u mom životu, a u tom trenutku mislila sam da treba da verujem u drugu šansu", rekla je Kajla.

Ona je rekla da do tada Trejsi nikada nije ostavljena sa unukom bez nadzora.


Međutim, 22. novembra došlo je do tragedije kada je Trejsi odjednom shvatila da je ostavila unuku ceo dan u automobilu.

Njen suprug Nej Niks pokušao je da reanimira dete, ali bezuspešno.

"Objektivno, ona mora da ide u zatvor, ali me kao njenu ćerku ubija kad to kažem. Kao majka te dece, to zahtevam", rekla je Kajla.

Rekla je da želi da Ezra i Urijel znaju da ih vole i da im je žao.

Ezra se udavio u jezeru u blizini bakine kuće nekoliko dana pre Božića 2021.

Trejsi je zaspala na kauču u dnevnoj sobi dok je njen partner obavljao poslove. Kada se probudila i nije mogla da pronađe dete, pozvala je svog muža.

Dete su pronašli sa licem prema dole u jezeru nekoliko metara od kuće.

Kajla je tada bila u šestom mesecu trudnoće. Ezra je skinut sa aparata za održavanje u životu 23. decembra 2021. godine, a Urijel je rođena tri meseca kasnije u martu.

Dva sata nakon što je ostavila Urijel sa bakom da bi otišla kod frizera, šef policije joj je javio da je njena majka ostavila njenu ćerku da umre u kolima.

Kajla sada traži pravdu za svoju decu.

Video: Četvoro dece se ugušilo u požaru: Tragedija u Novom Pazaru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    30. mart 2023 | 22:55

    Pustiti dete, bebu, od 16 meseci da se samo seta pored jezera, idiotski. Baka ili je totalno neodgovorna ili je u pitanju neki poremecaj, demencija mozda.Ja bih rekla da su roditelji krivi i neodgovorni jer su nepodobnoj osobi ostavljali tako malu decu na cuvanje. Tragedija!

  • Viki

    30. mart 2023 | 22:39

    Nisu deca za babe.

  • DŽES

    31. mart 2023 | 00:43

    Bože dragi, maka kod frizera baba zaboravi na decu sta reći jadna deca. Pa normalan čovek bolje kucnog ljubimca pazi. Zatvor za takve je blaga kazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA