≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ne mogu da je izbacim iz glave": Pred rođendan Ane Volš oglasila se njena majka

Vreme čitanja: oko 2 min.

Majka Ane Volš kaže da od ćerkinog nestanka nije čula ništa o unucima

  • 5
Majka Ane Volš Foto: Instagram/anawalshe

"Samo mi je moja Ana u glavi, ne prestajem da mislim na moju ćerku. Proslavila bi 40 rođendan, a nje nema", drhtavim glasom priča Milanka Ljubičić, majka misteriozno nestale Ane Volš (39), za čije se ubistvo tereti njen suprug Brajan Volš.

Srpkinja bi sutra napunila 40 godina, ali umesto proslave rođendana, njena porodica i prijatelji i dalje su suočeni sa neizvesnošću i tugom zbog Aninog nestanka i ubistva.

Na današnji dan, majka Ane Volš prisetila se zajedničkih trenutaka sa svojom ćerkom.

- Često je dolazila u Beograd da proslavi svoj rođendan. Ne mogu da je izbacim iz glave - kaže Milanka za Blic.

Ističe i da se sa unucima nije čula, te da od Aninog nestanka ne zna ni kako su.

- Ne znam ni koga da pitam kako su mi unuci. Ništa o njima ne znam od njenog nestanka. Ni gde su, ni kako su - dodaje.

Ranije je Anin prijatelj podelio snimak sa prošlogodišnje proslave njenog rođendana.

Na fotografijama je Ana nasmejana, dok se na snimku vidi kako zatvorenih očiju zamišlja želju, pre nego što je oduvala svećicu.

Podsetimo, nestanak Ane Volš uznemirio je srpsku i američku javnost. Slulčaj je počeo je kao nestanak, a ubrzo se je postao istraga ubistva.

Beograđanki Ani Volš trag se izgubio 1. januara, a potraga za njom počela je nekoliko dana kasnije, kada je njen poslodavac prijavio policiji nestanak.

Na samom početku, suprug nestale Ane, Brajan Volš, priveden je zbog ometanja istrage. Ubrzo se susreo sa mnogo ozbiljnim optužbama, za ubistvo supruge.

Tužilaštvo je na jednom od ročišta iznelo dokaze da je Brajan umešan u nestanak supruge Ane, počevši od 10 kesa koje su odnete na deponiju, a u kojima su bili krvavi peškiri, testera, sekira, rukavice, nož, isflekan tepih...

Na mnogim od njih nađeni su DNK tragovi Ane Volš, a osim toga, nadležni su obelodanili i šokantne podatke koje su dobili pregledom mobilnih telefona, tableta i laptopova, da je Brajan Volš u noći nestanka ali i u naredna dva dana, na internetu tražio "koliko dugo ostaje DNK", "može li da se identifikuje telo bez zuba", "kolji je najbolji način da se telo raskomada i uništi”, “kako očistiti krv sa drvenog poda”, “možete li biti optuženi za ubistvo bez tela”.

(Telegraf.rs)

Video: Misterije koje se kriju iza lika Brajana Volša: Prevare, skandali...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    12. april 2023 | 23:43

    Kako dete moze ds se izbaci iz glave????!!!!! Cudna majka

  • Žorž Vea011

    13. april 2023 | 07:49

    Kako ne zna gde su unuci ? Idi u Ameriku zeno i trazi ih

  • Dia

    13. april 2023 | 09:53

    Zena je stara u bolesna i razumem je, ali Ana je imala i sestru, nemoguce je da ona koja zivi u Kanadi i prica engleski ne moze da pomogne majci da sazna kako su unuci. A mozda je prosto u losim odnosima sa majkom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA