≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tinejdžeri terorišu Čikago: Stotine mladih izašlo na ulice i prave haos, napadaju ljude, a ima i ranjenih

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kamere su snimile tinejdžere koji se gomilaju na ulicama i policiju koja pokušava da uspostavi red u toj oblasti.

  • 8
Policija američka Čikago Foto: Tanjug/AP

Stotine tinejdžera jurišalo je ulicama u centru Čikaga, razbijajući automobile napadajući prolaznike i terajući uspaničene turiste da beže od pucnjave.

"Gde su im roditelji? To je moje pitanje", rekla je za "Fox 32" žena koja je rođena u u Čikagu, dok se u subotu uveče odigrala neverovatna scena u centru tog grada.

Kamere su snimile tinejdžere koji se gomilaju na ulicama i policiju koja pokušava da uspostavi red u toj oblasti.

Viđene su velike grupe tinejdžera kako puštaju muziku sa blutut zvučnika i šetaju ispred saobraćaja, a neki pokušavaju da uđu u gradski Milenijum park, koji je zabranjen za osobe mlađe od 21 godine nakon određenih sati, kao i Institutu umetnosti u centru grada.

Neki tinejdžeri u grupi počeli su da skaču po automobilima, razbijaju prozore i napadaju ljude koji su se u njima nalazili. Jedna žena je rekla za "Fox 32" da je njen muž napadnut i pretučen nakon što je grupa tinejdžera skakala po vetrobranskom staklu. Muškarac je prebačen u lokalnu bolnicu na lečenje.

Stotine policajaca uz asistenciju timova policijskih specijalaca spustili su se u centar grada u pokušaju da uspostave red pošto je više puta prijavljena pucnjava.

Viđena je policija kako prati uplašene turiste nazad do njihovih automobila ili hotela kako bi izbegli haos, a saobraćaj na čikaškoj aveniji Mičigen stajao je dok je policija pokušavala da uspostavi red.

Policija navodi da je šestogodišnji dečak pogođen u ruku u blizini Čikaške petlje, a 17-godišnji dečak ranjen u nogu. Obojica su prebačeni u bolnicu i u dobrom su stanju.

"Fox 32" je izvestio da se čini da je haos još jedno "tinejdžersko preuzimanje grada" koje je planirano na društvenim mrežama, napominjući da se slična scena odigrala u Čikagu prošle godine.

"Razumem da se deca dobro zabavljaju, ali ovo je jednostavno loše roditeljstvo", rekao je svedok ovih događaja. "Moramo da budemo bolji kao roditelji. Naša deca ne bi trebalo da budu ovde."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    16. april 2023 | 23:59

    Pa ovo se moglo ocekivati i mnogo ranije. U celom svetu su maloletnici zašticeni zakonom. Mogu da rade šta hoce. Za njih nema suda. Zamislite sebe u situaciji, vozite auto u gradu, naidje grupa maloletnika zaustave vas i totalno vam unište auto. Šta raditi, u takvom slucaju?

  • Чикаго

    16. april 2023 | 23:37

    Да да ово је истина, а сада дошо градоначелник Чикага још гори него што је била. Када пишемо да је овде хаос нико не верује, а када кажемо да је идеало онда сви кажете да знате јер је уређена држава. Ово је ништа шта ће тек да буде, живи били па видели.

  • Hahahhaha Ameri

    16. april 2023 | 23:14

    Nekada je Čikago bio gangsterski grad a sada balavi čupa čups kreteni maltretiraju građane jer se napili čokoladnog mleka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA