Šta piše u pismu "spali nakon čitanja" koje je Brajanu poslala majka: Ponudila mu "lopatu i kese za smeće"

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Brajan je pronađen mrtav u oktobru 2021. godine, mesec dana nakon što je njegova devojka pronađena zadavljena

Roditelji Gabi Petito iz Amerike, za koju tužioci kažu da ju je zadavio dečko, objavili su pismo majke navodnog ubice u kojem je govorila o zakopavanju tela.

Porodica Gabi Petito tuži roditelje njenog dečka, Brajana Londrija, za emotivni stres.

U sredu je sudija doneo odluku da porodica Petito u svojoj tužbi može da uključi pismo koje je Roberta Londri poslala svom sinu.

Smrt Gabi Petito (22) 2021. godine privukla je međunarodnu pažnju.

Brajan se ubio nakon što je njegova devojka pronađena zadavljena u kampu u Vajomingu.

Njegovi roditelji, koji nisu optuženi ni za jedan zločin u vezi sa Gabinom smrću, zamolili su sudiju da pismo ne uključi u slučaj.

Sada su roditelji ubijene Gabi objavili sadržaj pisma, na čijoj je koverti pisalo "spali posle čitanja".

U pismu, Roberta je pisala svom sinu: "Ako si u zatvoru, ja ću ispeći tortu i staviti u nju fasciklu. Ako treba da se rešiš tela, ja ću se pojaviti sa lopatom i vrećama za smeće".

"Želim da zapamtiš da ću te uvek voleti i znam da ćeš i ti mene. Ti si moj dečak. Ništa ne može da me natera da prestanem da te volim, ništa nas neće ili ikada može podeliti bez obzira šta radimo, gde idemo ili šta kažemo - uvek ćemo se voleti", piše u pismo.

Majka je dodala da, ako "letiš na mesec, gledaću u nebo za tvoj povratak. Ništa ne može da nas rastavi, čak ni greh".

U prethodno podnetom sudskom dokumentu, Roberta Londri je rekla da pismo samo sadrži "neobične" reference na omiljene knjige njenog sina iz detinjstva.

Takođe je rekla da je pismo napisala pre nego što je njen sin otišao na put sa Gabi.

Ali porodica Petito je u izjavi za BBC u četvrtak rekla da je "razuman zaključak da je to napisano nakon što je Gabi Petito ubijena".

"To su, inače, krivična dela koja je Roberta Londri rekla da će počiniti", rekao je na sudu u sredu advokat porodice Petito Patrik Reli.

Prošle godine, porodice Petito i Londri su postigle nagodbu od 3 miliona dolara u tužbi za smrt koju su podneli roditelji devojke.

Gabi i Brajan su dokumentovali svoje putovanje preko zemlje na društvenim mrežama nakon veridbe, pre nego što se Brajan vratio sam kući na Floridi u septembru 2021. godine.

Njeno telo je pronađeno u blizini nacionalnog parka u Vajomingu kasnije tog meseca.

Brajanovo telo pronađeno je mesec dana kasnije na Floridi u blizini doma njegovih roditelja. FBI je rekao da je Brajan napisao poruku da je odgovoran za njenu smrt. Pismo "spali nakon čitanja" pronađeno je u njegovom rancu.

(Telegraf.rs)

Video: Misterije koje se kriju iza lika Brajana Volša: Prevare, skandali...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA