≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Majka mladića koji je ubio trudnu Đuliju, pa pokušao da zapali telo: "On je čudovište, ima dve ličnosti"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona je rekla da sinu nikada neće oprostiti i zamolila je porodicu ubijene devojke za oproštaj

  • 0
Giulia Tramontano Foto: Maurizio Maule / IPA / Profimedia

Majka Alesandra Impagnatiela, koji je osumnjičen da je ubio svoju devojku Đuliju, koja je bila u 7. mesecu trudnoće, plakala je i molila za oproštaj u intervjuu, rekavši da je njen sin čudovište.

"Ne mogu da zamislim kako je njenoj porodici, Đulijina majka Loredana je fantastična osoba. Alesandro je čudovište, znam. Kao majka je molim za oproštaj, ali ne znam šta da radim.

Molim je da mi oprosti što imam takvo dete, molim celu porodicu za oproštaj", rekla je majka osumnjičenog Sabrina Paulis (54).

Ona se prisetila i razgovora sa sinom nakon strašnog događaja.

"Ale nije bio takav, verujte mi, ne znam kako se to dogodilo. Uvek sam verovala Alesandru. Pitala sam ga: Ale, da li imaš nešto da mi kažeš? Bili smo sami, rekao mi je da "nema ništa da mi kaže" i rekao mi da mu verujem", ispričala je Sabrina i upitala kako je mogla da mu ne veruje.

Ona je još jednom ponovila da je njen sin "čudovište".

"Kada su forenzičari otkrili stvari u autu, rekla sam da je ovde nešto čudno, ali sam se uvek nadala da nije tako", dodala je majka.

Na pitanje zašto je njen sin ubio Đuliju, Sabrina je rekla da je "poludeo".

"Mislim da ima dve ličnosti - Alesandro, kojeg mi poznajemo, je divna osoba, i čudovište koje je u njemu. I to čudovište se pojavilo te noći. Donela sam mu stvari, ali više ne želim da ga vidim", dodala je majka i upitala kako može ovo da mu oprosti.

Ona je na kraju zamolila sina da joj kaže celu istinu.

Istražitelji veruju da je Đulija ubijena između 19 i 20.30 sati u subotu, a nadzorne kamere snimile su Alesandra u satima nakon ubistva. Na fotografijama se vidi Alesandro na ulici u nedelju rano ujutru, prenose italijanski mediji. Istražitelji žele da utvrde njegovo tačno kretanje nakon zločina i to da nije imao saučesnika.

Italijanski mediji pišu da su se Đulija i druga devojka, sa kojom je Alesandro imao aferu, sastale u subotu uveče u klubu u kojem je osumnjičeni radio kao barmen. Đulija je navodno dugo sumnjala da je dečko vara, zbog čega se i sastala sa njegovom ljubavnicom kako bi saznala istinu.

Ona je nakon toga navodno otišla kući kako bi razgovarala sa njim o neverstvu, što je rekla svojoj prijateljica dok se vraćala u stan.

Sumnja se da je nakon toga došlo do njenog brutalnog ubistva.

Istraga se nastavlja, a osumnjičeni ostaje u pritvoru u centru Milana. Njega su kamere uhvatile nekoliko sati nakon što je počinio zločin.

On je priznao da je ubiju Đuliju, a tokom ispitivanja više puta je govorio o samoubistvu.

"Jedini oblik pokajanja koji ima smisla je da sebi oduzmem život", ponovio je više puta Alesandro svom advokatu nakon što je priznao Đulijino ubistvo.

Nakon ubistva navodno je dva puta pokušao da zapali njeno telo, a onda ga je sakrio u šumi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA