Vreme čitanja: oko 2 min.

Kradljivac automobila ubio ženu, pa ostavio poruku s izvinjenjem: "Bio je to jedini izbor..."

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nisam želeo da povredim ljude", nastavlja se u poruci. "To nikada nije bilo nešto za šta sam mislio da je moguće dok me nije pogodila spoznaja stvarnosti."

  • 0
Lisice hapšenje Foto-ilustracija: Shutterstock

Muškarac iz Ilinoisa je ostavio izvinjenje u vozilu koje je ukrao, ​​tvrdeći da mu je "duboko žao što je nekoga povredio" nakon što je ubio ženu tako što ju je zadavio, javlja "Fox News".

Ris Miler, 24, uhvaćena je 30. avgusta kako vozi plavu "tojotu" Ma L. Operio (61), oko tri sata nakon što je pronađena sa rajsferšlusom oko vrata koji joj je ometao disanje, saopštila je policija Harvud Hajtsa.

Operio je umrla od zadobijenih povreda četiri dana kasnije.

Policija je u vozilu pronašla nož i poruku izvinjenja u kojoj je Miler naveo da mu je "duboko žao što je nekoga povredio u ovom trenutku, čini se da je to bio jedini izbor".

"Nisam želeo da povredim ljude", nastavlja se u poruci. "To nikada nije bilo nešto za šta sam mislio da je moguće dok me nije pogodila spoznaja stvarnosti."

Miler je priznao zločin i optužen je za pokušaj ubistva prvog stepena i tešku otmicu vozila, saopštila je policija.

Policajci su pronašli Operio ispred njene kuće u Harvud Hajtsu nešto posle 6.30 ujutru sa rajsferšlusom oko vrata. Uklonili su ga, izvršili reanimaciju i hitno je odvezli u bolnicu, gde su je stavili na aparat za održavanje života. Umrla je 3. septembra nakon što je porodica odlučila da je skine s aparata.

"Rekli su da je već bila mrtva kada je ležala na trotoaru", rekla je Operiova majka Marija Gimeno. "Oživeli su je kada su je odveli u hitnu i tada je bila bez moždane aktivnosti."

Komšija je policiji rekao da su se spremali da odu na posao kada su videli da je muškarac ležao na ženi i, kako im se učinilo, guši je. Navodno je pomerio telo Operiove nakon što je pričvrstio rajsferšlus i odvezao se automobilom.

Policija je kasnije pronašla Milera u Kritu u Ilinoisu. Snimci kamere sa kućnih vrata dobijeni tokom istrage pokazuju da je muškarac koji je ličio na njega nosio odeću koja je odgovarala onome što je on nosio kada je uhapšen.

Miler je priznao da je on čovek na snimku i da su noževi koje su policajci izvukli iz automobila pripadali njemu. Rekao je da je udaljio Operiino telo od automobila kako je ne bi pregazio.

Mileru su pročitana njegova prava i dao je izjavu u kojoj je priznao zločine. On je uz kauciju zadržan u zatvoru okruga Kuk, a suđenje je zakazano za 22. septembar.

Njegov advokat je rekao da je patio od posttraumatskog stresnog poremećaja.

(Telegraf.rs)

Video: Klasična subota u Manili: Pas sa kacigom se vozi na motoru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA