Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekskluzivno: Pratnja kralja Čarlsa naletela na trotoar u Parizu, incident izbegnut za dlaku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kralj Čarls je planirao da Francuska bude prva zemlja koju će posetiti nakon što je postao kralj, ali je putovanje predviđeno za mart odloženo usled protesta u Francuskoj zbog predložene reforme penzionog sistema

  • 2

Britanski kralj Čarls III započeo je danas trodnevnu zvaničnu posetu Francuskoj tokom koje će se susresti sa francuskim predsednikom Emanuelom Makronom u cilju poboljšanja odnosa dve zemlje.

Kralj Čarls i kraljica Kamila počeli su posetu Francuskoj prisustvovanjem ceremoniji kod Trijumfalne kapije u Parizu u kojoj će akrobatske veštine prikazati timovi vazduhoplovnih snaga obe nacije.

Osim kralja i kraljice u njihovoj prtnji nalazi se i veliki broj obezbeđenja.

Telegraf.rs dobio je u posed snimka na kom se vide pripadnici Čarlsovog obezbeđenja kako patroliraju ulicama Pariza.

U jednom trenutku, obezbeđenje koje se vozilo džipom bez krova naletelo je na prepreku na putu. Oni su zatim odskočili i u jednom momentu izgledalo je kao da će pasti s vozila. na sreću, to se nije dogodilo i oni su brzo nastavili svojim putem.

Podsetimo, kralj Čarls je planirao da Francuska bude prva zemlja koju će posetiti nakon što je postao kralj, ali je putovanje predviđeno za mart odloženo usled protesta u Francuskoj zbog predložene reforme penzionog sistema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    20. septembar 2023 | 17:20

    Tupsoni, ne znaju kojom stranom kolovoza se vozi u normalnoj Evropi!

  • Невена

    20. septembar 2023 | 18:28

    Опасна игра шаха ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA