≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Objavljen snimak anesteziologa kako zlostavlja trudnice tokom carskog reza: Silovao ih na operacionom stolu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kamera je postavljena u operacionu salu iz predostrožnosti. Naime, 32-godišnji muškarac je i ranije dovođen u vezu sa ovakim slučajevima

  • 4
Dr Giovanni Quintella Bezerra Printskrin: Twitter

Đovani Kvintela Bezera (32), anesteziolog iz Brazila, optužen je za silovanje trudnica tokom porođaja i to na operacionom stolu.

Bezera je uhapšen u julu ove godine, a tereti se da je zlostavljao više trudnica tokom 2022. godine.

Sada su objavljeni i snimci zlostavljanja.

Na snimku, koji se proširio društvenim mrežama, vidi se navodno Bezera, koji stoji kraj glave porodilje dok je u anesteziji i gura joj polni organ u usta.

Navodno, kamera je postavljena u operacionu salu iz predostrožnosti. Naime, sestre su posumnjale da je 32-godišnji anesteziolog zlostavljao dve trudnice prilikom carskog reza, navodi Daily mail.

Uplašene da bi to opet moglo da se dogodi, sestre su postavile kameru i zabeležile događaj koji je odmah alarmirao policiju.

Dok je policija istraživala da li su prva dva pacijenta bila silovana, javile su se još tri žene i objasnile da su imale iste iskustvo.

Doktor Bezera je uhapšen 10. jula u Rio de Žaneiru i odmah mu je određen pritvor.


Inače, anesteziolog je od ranije poznat tužilaštvu kao doktor koji je pogrešno dijagnostikovao slučaj svinjskog gripa kao infekciju urinarnog trakta nakon čega je pacijentkinja završila u komi 23 dana.

Pacijentkinja je na kraju otišla kod četvrtog lekara koji joj je dijagnostikovao tešku upalu pluća i otkrio da joj pluća rade na samo 25 odsto kapaciteta nakon čega je prebačena u veštačku komu. Dok je bila uspavana izgubila je palac na nozi, atrofirali su joj mišići i izgubila je veći deo kose na glavi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    7. novembar 2023 | 17:04

    Metak, tačka.

  • 7. novembar 2023 | 17:32

    Ovo nije za zatvor vec po kratkom postupku. Pa ovakvi monstrumi trose dzabe kiseonik

  • BS

    7. novembar 2023 | 19:06

    Ovo je za doživotnu kaznu zatvora ili doživotnu ludaru. Ovakvi rade kao lekari? I te psihologe koji su dali procenu da može da se bavi medicinom otpustiti. Kakva boleština, ovo nema ni u Američkoj Horor Priči (serija).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA