Vreme čitanja: oko 2 min.

"Bila je dobra, kako je mogao to da uradi?": Komšije u šoku nakon stravičnog zločina u Francuskoj

Vreme čitanja: oko 2 min.

Obdukcija tela obaviće se u sredu

  • 0
Francuska, ubistvo, majka i deca, Mou Foto: Alain JOCARD / AFP / Profimedia

Noa B. (33) uhapšen je u Francuskoj, nedaleko od Pariza, zbog sumnje da je 24. decembra ubio svoju suprugu i njihovo četvoro dece.

Njihova beživotna tela pronađena su na Božić, 25. decembra, u njihovom stanu u Mou, dok od Noe nije bilo ni traga ni glasa.

Naime, njega su sigurnosne kamere snimile kako prethodno napušta zgradu u kojoj je živeo sa porodicom, a nakon što je, kako se sumnja, suprugu i dvoje dece izbo nožem, dok je bebu i drugog sina najverovatnije zadavio.

Kada je policija oko 21 čas stigla u zgradu, na podu su bili vidljivi tragovi krvi. Na telu majke i dve devojčice pronađeno je nekoliko ubodnih rana od noža. Obdukcija tela obaviće se u sredu, saopšteno je.

"Beatris je bila veoma dobra osoba, svi smo je znali, bila je vrlo vesela. Živela je za svoju porodicu. Kako je mogao to da uradi", rekao je jedan od komšija za francuske medije.

Tužilac je danas potvrdio i kako je glavni osumnjičeni snimljen kako u 20.08 časova na Badnje veče napušta zgradu.

"Razgovarali smo sa sestrom osumnjičenog, a potom i sa njegovim roditeljima, koji su bili veoma saradljivi. Osumnjičeni je uhapšen nedaleko od kuće njegovog oca u Sevranu u jutarnjim satima 26. decembra", naveo je tužilac.

Policajci su primetili prilikom hapšenja da je Noi povređena ruka, zbog čega je prvo odveden u bolnicu. Navodno još ništa nije rekao povodom ubistava, ali je pričao o svojoj depresiji.

Prema rečima poznanika, Beatris se navodno nedavno požalila kako je njen suprug prestao da uzima lekove koje mu je psihijatar prepisao. Navodno je koristio lekove za smirenje i antidepresive. Otkriveno je da je 2017. godine pokušao suicid, nakon čega je lečen na psihijatriji. Dve godine kasnije je suprugu napao nožem, ali je tada ustanovljeno da je to učinio u stanju neuračunljivosti, zbog čega nije osuđen, već je ponovo poslat na psihijatrijsku kliniku.

Prema nezvaničnim informacijama, Noa je poslednjih nedelja psihički bio izuzetno loše. Navodno je nedavno ostao i bez posla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA