Aleksandar ćerki (1) ubrizgao živu u telo: Hteo da se osveti njenoj majci, u svemu mu pomogla devojka

Devojčicina majka je tokom suđenja ispričala da je njena ćerka imala deset operacija

Komentari

  • Mirjana

    9. februar 2024 | 14:45

    A koliko zive ima y vakcinama niko ne objavljuje.Jedna zena Nemica je po cenu zivota istrqzivala da se da sta sve ima u bockama. Ni jedan prozizvodjac nije hteo da se sazna istina. To jeste y malim kolicinama,zato imamo jako puno bolesnih.Mediji be bi smeli bili sta da reklamiraju sto se toga tice. Y ovom slucaju je nova partnerka isto zlo.

    • 9. februar 2024 | 17:34

      G

      @Mirjana

      Koliko ima tacno navedi izvore i lepo citiraj. Manite se vi nauke akd nemate pojma idi lepo gledaj kako trqva raste ili jos bolje uzmi gramatiku srpskog jezika.

  • Стефан

    9. februar 2024 | 10:47

    Нормалан човек не би могао наудити било ком невином а поготову свом детету. Ако је истина он је вероватно психијатријски случај а ако ѕе о њему може говорити као само злом а не и лудом онда је много зао. Надам се да ће утврдити истину. Никоме не треба чинити зло и неправду. Зло баш никоме и не спроводити правду ван институција. Немоћне увек треба штедети и добро има чинити. Никад не треба мрзети негог, чинити му лоше или лоше мислити о њему или шта лоше исећати о њему или у вези с њим зато што је само повезан са неким ко вас је повредио, а погото у ако је сасвим невин и још посебно нарочито повезан и с вама. Сви смо оовезани и од истог Творца и истих прародитеља те не треба никог да мрзимо и да му зло чинимо већ само добро да мислимо и да чинимо и да волимо и непријатеље јер Онај који нас створи и пострада за нас који смо Њему немерљиво више криви сви без изузетка него што смо међусобно једни другима што такође није мало рече да волимо непријатеље. У Његовом страдању наше је исцељење и Његовом Васкрсењу наше васкрсење у живот вечни који је у Њему и који је Он. Тражите и наћи ћете, куцајте и отвориће вам се.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA