Vreme čitanja: oko 1 min.

Telefon devojčice (14) koja je godinama silovana otkrio užas: Muškarci joj pisali, tražili sastanak sa njom?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Navodno se u slučaju silovanja, zanemarivanja i seksualnog zlostavljanja deteta ne radi samo o 12 okrivljenih već ima i mnogo drugih

  • 3
Tuga, usamljenost, depresija, dete, deca, dečak, devojčica Foto: Pixabay

Policija nastavlja sa istragom tragičnog slučaja silovanja i podvođenja maloletne devojčice (14) u Retimnu na Kritu, koja je navodno zlostavljana poslednje dve godine, otkako je imala 12.

Prema pisanju grčkih medija, policija je u telefonu maloletnice otkrila puno o ovom užasnom slučaju.

Navodno se u slučaju silovanja, zanemarivanja i seksualnog zlostavljanja deteta ne radi samo o 12 okrivljenih već ima i mnogo drugih.

U telefonu se navodno nalazi puno poruka i razgovora sa muškarcima koji su tražili sastanak sa maloletnicom.

Pakistanac (38) je za sada jedini optuženi za silovanje u ovom slučaju, a sumnja se da je devojčicu neko podvodio i za to uzimao novac, samo se za sada ne zna ko. Policija sada ispituje svaku sumnjivu osobu.

Prema poslednjim podacima iz razgovora sa članovima porodice, izgleda da niko nije znao ništa o seksualnom zlostavljanju koje je devojčica trpela dve godine.

U međuvremenu je saopšteno da je otac devojčice izvršio samoubistvo kada je saznao za pakao kroz koji je prošla njegova ćerka.

On je ostavio i oproštajnu poruku.

"Ne mogu da podnesem teret, moja žena i ja nismo ništa znali", napisao je on u poruci.


Prema rečima članova porodice, kada je saznao šta se desilo njegovoj devojčici, uz depresiju sa kojom se borio, odlučio je da izvrši samoubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    7. februar 2024 | 23:08

    Pedofili, nema gore stvari???!!!

  • Aleksandra

    8. februar 2024 | 06:06

    Sve mogu da razumem,samo jedno ne-ćutanje!!! I to govorim iz ličnog iskustva, srećom ne toliko jezivog,ali svako zlostavljanje je duboka rana na duši,koja ne zaraste NIKADA!!! Ja sam odrastala devedesetih,i samim tim će svima biti jasno o čemu pričam. Policija je bila poslednja kojoj možeš da se obratiš,roditeljima govoriš dozirano da ne bi ispao još veći problem (kao u ovom slučaju),a škola ne može ništa... Neke devojke su,osakaćene psihofizički,sa komplet porodicama bežale čak i na drugi kontinent,jer nije bilo drugog rešenja.Osim da trpiš... Pritom, ja i sad merim reči i pazim šta ću da napišem. Svi znamo da đavo traži društvo,i nikada ne bude samo jedna osoba,jer kad ta jedna prodje nekažnjeno i priča drugarima 'lovačke' i/ili 'poslovne' priče,zlostavljanje postane epidemija,koju je posle nemoguće zaustaviti, a kamo li ispraviti! Svaki put kad prećutiš tako nešto deo krivice za svaku sledeću žrtvu ide i na tvoju dušu! To je tako i nikako drugačije!!! I sve mi je kristalno jasno- i sramota i osećaj lične krivice,kao i unutarnje gubljenje identiteta(posebno u tim osetljivim godinama,kad ni ne znaš šta te je snašlo),kao i extremni strah,paranoja i razni psihološki problemi... Ali,ako se već dogodilo,ćutanje dovodi do još većeg problema. Ja lično sam počela da se bavim borilačkim veštinama i preživela.Mnoge moje vršnjakinje nisu... Ali i danas, 30godina kasnije,imam noćne more,smatrajući da sam mogla da uradim više...Iako nisam mogla. To je ono s čim ću leći i u grob...

  • Nadica S.

    8. februar 2024 | 00:42

    Manijaka na sve strane!!!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA