Vreme čitanja: oko 1 min.

Troše pare od droge na luks zabave: Narko-bos El Nini u zatvoru, dok se njegova deca ludački provode

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dok je on iza rešetaka, njegova deca uživaju u bogatstvu napravljenom od vođenja Los Čapitosa i sudeći po video-snimcima sa mreža, deluju da se dobro provode

  • 0

Deca ozloglašenog meksičkog narko bosa Nestora Isidra Péreza Salasa, poznatiji kao El Nini, prave ludačke žurke od novca koji je njihov otac zaradio u kartelu Sinaloa, a poznat je i po tome da je tigrove hranio neprijateljima i izvodio eksperimente fentanilom na ljudima.

El Nini bio je šef obezbeđenja Los Čapitosa, dela kartela Sinaloa koju su predvodili sinovi zloglasnog Hoakina Guzmana, u narodu poznatiji kao El Čapo.

Uhapšen je u novembru nakon što ga je Ivan Archivaldo Guzman Salazar, vođa Los Čapitosa, "odrekao" usred tvrdnji da je El Nini želeo da uđe u posao za sebe.

Dok je on iza rešetaka, njegova deca uživaju u bogatstvu napravljenom od vođenja Los Čapitosa i sudeći po video-snimcima sa mreža, deluju da se dobro provode. Stranica sa vestima kartela LaMasakr3 je na Iksu, bivšem Tviteru, podelila dva video-snimka koji prikazuju veliku rođendansku zabavu priređenu za dvoje El Ninijeve dece u Kulijakanu, u Sinaloi.

Natpis na proslavi je glasio "Fiesta de los Mini Nini" što znači "Zabava Mini Ninija".

Snimci prikazuju masivni crno-beli zamak sa Diznijevim temama sa imenima dece, Manuel Isidro i Nestor Gael, isklesanim na zidovima pored slika Diznijevih likova.

U zamku su raskošni trpezarijski stolovi, kao i cela Diznijeva prodavnica slatkiša. Žena koja snima, za koju se smatra da je majka dece Gabi Fernandes, drži sve razne slatkiše do kamere pre nego što pokaže ogromnu tortu.

Jedan od klipova završava se vatrometom koji se održava ispred zamka. Na drugom video-snimku su prikazana dva para personalizovanih najk patika, na jednim je na poleđini ispisano "Papa Nini", posvećene zatvorenom Nestoru, a na drugom "Mama".

Žena, za koju se smatra da je Fernandez, vidi se kako obuva patike "Mama".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA