Ukrajina tvrdi da je pogodila dva ruska desantna broda i centar veze na Krimu

Gubernator Sevastopolja Mihail Razvožajev sinoć je saopštio da je jedna osoba poginula

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Из другог угла
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Из другог угла

    24. mart 2024 | 17:01

    Овај напад је у свези са терорист.догађајем у Москви - његов други чин. / Портпарол америч.Савета за национал.безбедност Андријен Вотсон изјављује изричито да Украјина није умешана у чин тероризма и да је за све крив ИСИС који то признаје! / Како знају да је баш ИСИС? И ко је ИСИС - постави се слика 4 маскирана мушкараца и каже се да су ИСИС - може свако да направи тако нешто а ИСИС да нема (или да има) везе са тим. И како ли су снимци напада које је поставио ИСИС стигли том брзином до њих? И веле Американци обавестили смо Русе. Све ово: употреба ИСИСА, обавештење Руса, јесте први корак - лично оправдање и скривање трагова. / Но да вас подсетим и на ово: Шеф украјинске службе безбедности К. Буданов је задњих месеци два пута изјавио: "Русија ће ускоро, веома брзо, да доживи велико изненађење!" Војни напади на руску границу у време избора, на Москву, и рафинерије, нису изненађење, то се очекивало - али ово јесте изненађење. И то баш велико! Како ли је знао?/ Други корак - скретање пажње јавности са догађаја тероризма! Одмах иза догађаја у Кијев долази Бен Хоџис амерички генерал, бивши командант НАТО-а у Европи, и саветује Украјинце да ударе на Крим свим ракетама и онеспособе русску инфраструктуру што они, ево видимо, одмах чине. Значи, извршена су два удара на непријатеља у кратком року, први изнутра на цивилну структуру друштва и други војна акција. СВЕ ОВО УПУТЋУЈЕ КО СТОЈИ ИЗА ТЕРОРИСТИЧКОГ ДОГАЂАЈА У МОСКВИ! Видљиво ко на сликарском платну! Дакле: 1+1=2+1=3 чиста логика.

  • Jojk jok

    24. mart 2024 | 15:36

    To rusi brodove preuredjuju u podmornice eno krstarica moskva i sad istrazuje dno crnog mora

  • Febo

    24. mart 2024 | 12:02

    Uu bre, njihove rakete pigodise sve, Al zato Ruske bivaju sve oborene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA