Vreme čitanja: oko 1 min.

Nesvakidašnji potez kralja Čarlsa uoči objave da Kejt boluje od raka: Oduševio ljude širom sveta

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vest da oboje boluju od raka nije bila jednostavna, ali je kralj Čarls pružio punu podršku princezi od Velsa, a kako se navodi, oni su pre njene objave ručali zajedno

  • 0
Princ Vilijam, kralj Čarls, Kejt Midlton Foto: Tanjug/AP

Veoma težak period za kraljevsku porodicu traje već mesecima, ali ono što je primetno jeste da se članovi, pogotovo kralj Čarls i Kejt Midlton, drže tik jedan uz drugog i pružaju podršku na svakom koraku.

Priča o kralju Čarlsu i Kejt datira još od prve posete u januaru u bolničkoj sobi na klinici na kojoj su bili hospitalizovani svako zbog svog zdravstvenog problema.

Takođe, u javnost je procurela informacija da ju je kralj tom priliom mazio i tešio.

Vest da oboje boluju od raka nije bila jednostavna, ali je kralj Čarls pružio punu podršku princezi od Velsa, a kako se navodi, oni su pre njene objave ručali zajedno.

Podsetimo, princeza Kejt se obratila javnosti u petak i obelodanila da boluje od raka zbog čega je podvrgnuta preventivnoj hemioterapiji.

Član BBC-ja koji je snimio video poruku Kejt Midlton u kojoj je objavila dijagnozu raka, otvorio se i ispričao detalje vezane za objave i spekulacije da je snimak montiran.

Poruka princeze od Velsa emitovana je u petak pre "Vesti u šest", u kojoj je otkrila je da joj je dijagnostikovan rak i da je na hemioterapiji posle teške abdominalne operacije - iako se uzdržala da kaže koju vrstu raka ima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA