Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo je žena koju je Albanac pokušao da siluje u kafiću: Njegovi prijatelji došli da joj prete nakon prijave?

A. Đ.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ova 32-godišnjakinja preživela je noćnu moru kada su se vrata lokala u kom je bio muškarac zatvorila

  • 0
Grčka pokušaj silovanja Foto: Privatna arhiva

Žena, koja se zove Džoana po pisanju grčkih medija, bila je žrtva stravičnog nasilja u sopstvenom kafiću kada je muškarac, poreklom Albanac, pokušao da je siluje u zaključanom objektu.

Ona je muškarca odmah prijavila i dostavila video-snimak kao dokazni materijal da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja. Navela je i da je muškarac često posećivao u lokalu i pitao razna pitanja.

"Nakon prijave, njegovi ljudi su došli i rekli mi: 'Možeš da razgovaraš sa svojom prijateljicom o povlačenju tužbe'", rekla je Džoanina prijateljica.

Džoanina prijateljica je na ovo odreagovala burno i upitala muškarce da li bi to isto savetovali ćerku, da odustane od tužbe za pokušaj silovanja, na šta su prijatelji od Albanca rekli da ne bi.

"Zašto onda želiš da ja kažem Džoani da odustane od tužbe?", odgovorila je prijateljica muškarcima koji su došli da je nagovore da Džoana povuče tužbu.

"Imamo kantinu gde Džoana dolazi i peva, a nema mesec dana od kada je otvorila svoj lokal", dodala je prijateljica.

Ova 32-godišnjakinja preživela je noćnu moru kada su se vrata lokala u kom je bio muškarac zatvorila.

"Zatvorio je vrata radnje, nije me pustio da izađem, a onda je krenuo da me grli, ljubi, bez da ja to želim. Govorio je na svom jeziku, nisam ga razumela, samo sam tražila da me ostavi na miru", rekla je.

"Na podu me je ošamario, udarila sam glavom o hidrant. Bila sam u nesvesti, ima stvari kojih se ne sećam. Videla sam da me je ljubio dok sam u nesvesti, nisam mogla ništa da uradim. Morali su da razvale vrata i izvuku me. Imam modrice po telu, usne su mi otekle", dodala je žena.

Na osnovu video-snimaka, koji zbog svog sadržaja ne smeju biti plasirani u javnost, vidi se da je muškarac bio veoma nasilan.

"Udario joj je čak i šamar, pala je na pod, ljubio je u besvesnom stanju", dodala je prijateljica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA