Vreme čitanja: oko 2 min.

Mirelu koju je raskomadao Turčin advokat branio da je bio pod stresom: Par se upoznao na erotskoj masaži

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Pokazao je šta je tamo uradio, kako ju je uradio, kako je sedela i opisao sve probleme koje su imali. Udarao ju je u stranju stresa", rekao je Marijan Grigore, advokat osumnjičenog

  • 1
Rumunija Bukurešt autoput devojka žena smrt Foto-montaža: Društvene mreže, Shutterstock

Osumnjičeni muškarac iz Turske, za ubistvo Mirele (38), čije je telo pronađeno raskomadano na njivi pored auto-puta kod Bukurešta, navodno je nakon zločina hteo da pobegne iz Rumunije, a advokat ga je na saslušanju branio "da nije bio svestan šta je radio" tražeći psihijatrisku procenu.

Advokat Turčina koji je ubio Mirelu iz Rumunije branio je muškarca na sudu i rekao da je njegov klijent bio pod stresom te da nije znao šta radi.

"Pokazao je šta je tamo uradio, kako ju je uradio, kako je sedela i opisao sve probleme koje su imali. Udarao ju je u stranju stresa", rekao je Marijan Grigore, advokat osumnjičenog.

Kako navodi Mirelina sestra, ona i Turčin su se poznavali nekoliko godina, a upoznali su se u salonu za erotsku masažu.

"Pozvao je oglas i zakazao termin kod nje", rekla je Mirelina sestra.

Mireli je u tom trenutku bio potreban novac i odlučila se da 2.000 evra pozajmi od njega. Međutim, ona nije bila jedina koja je to radila. Muškarac je inače imao naviku da pozajmljuje novac ženama a kao garanciju im je uzimao dokumenta.

"Stalno je to radio, svim devojkama. Ucenjivao ih je", rekla je sestra i dodaje da je u noći verovatno otišla kod njega po novu pozajmicu.

Kako je vreme odmicalo, a Mirela se nije javljala na telefon, sestra se odlučila oko 23 časova da pozove policiju da prijavi njen nestanak. Nekoliko dana nakon nestanka pozvao ju je osumnjičeni muškarac i rekao joj da moraju da se nađu.

"Čekao me je 20 minuta da mi da dokumenta moje sestre i da mi kaže da ide iz Bukurešta. Pitala sam ga za sestru, ali je on sve vreme izbegavao da mi da odgovor", rekla je Mirelina sestra.

Advokat osumnjičenog sada traži psihijatrijski pregled za svog klijenta.

Turskom državljaninu za ubistvo i skrnavljenje leševa preti kazna do 25 godina zatvora.

Podsetimo, Mirelino telo pronađeno je na njivi kraj auto-puta Bukurešt-Pitesti 5. aprila oko 15 časova, skoro mesec dana nakon što je nestala. Kobnog 6. marta je svojoj sestri rekla da ide da se nađe sa jednim muškarcem, nakon čega joj se izgubio svaki trag. Zabrinuta, sestra je već idućeg dana prijavila nestanak.

Potraga za nestalom ženom nije dala rezultate, a telo su prošle sedmice pronašli radnici dok su se vraćali sa posla.

"Prišao sam i shvatio da je u pitanju ljudska noga. Video sam prvo patiku. Kako je stopalo bilo malo, odmah mi je bilo jasno da je u pitanju ženska noga. Prišao sam bliže, želudac mi se okrenuo, odjednom sam osetio užasan smrad. Shvatio sam da je još nešto unutra, ali nisam smeo da priđem bliže", ispričao je radnik koji je sa kolegama odmah otišao u policiju.

Ubrzo su patrole i forenzičke ekipe blokirale čitavo područje. Delove tela pronašli su zapakovane u više plastičnih kesa u radijusu od oko 100 metara. Sumnja se da su životinje pokušale da razvuku ostatke.

Policija je u četvrtak pretresla skladište koje je u vlasništvu osumnjičenog, a koji se nalazi blizu Bukurešta. Njegove komšije kažu da je u pitanju veoma agresivan muškarac, koji je ranije i deci pretio nožem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    17. april 2024 | 14:09

    ovaj je bio makro provodio devojke davao novac a uzimao dokumenta verovatno više nije htela da radi za njega zato ju je ubio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA