≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragične vesti iz Albanije: Pronađeno telo druge ćerkice, traga se za Almom i njenim sinom

M. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa suzama u očima, ministar unutrašnjih poslova Albanije Taulant Balla saopštio je tešku vesti o pronalasku beživotnog tela drugog deteta Alme Arezi, majke koja je okončala svoj život skokom u reku Bojanu sa svoje troje dece

  • 3
Alma A., Skadar Foto: Facebook/Privatna arhiva

Sa suzama u očima, ministar unutrašnjih poslova Albanije Taulant Bala saopštio je tešku vest o pronalasku beživotnog tela drugog deteta Alme Arezi, majke koja je okončala svoj život skokom u reku Bojanu sa svoje troje dece, javlja VoxNews.

"Pronađeno je telo drugog deteta. Sumnja se da su telo majke i druga deca takođe u ovoj oblasti. Pretraga od strane RENEA-e i ribara sa ovog područja nastaviće se danas. Težak je trenutak, ne mogu naći reči. Pozivam sve devojke i žene u zemlji da osude nasilje. Nasilje u porodici, nasilje sa kojim se svaka devojka i žena suočava idući na posao, na ulici. Često sam to govorio, ali došao je trenutak da to kažem čak i sa suzama u očima, moramo se osloboditi ove situacije. Svi moramo reagovati kao društvo. Čak i kada devojke ne mogu reagovati, svi drugi bi trebalo. Moramo povećati našu moć dobijanja informacija i intervencije na vreme", rekao je Bala.

Druga pronađena žrtva je osmogodišnja devojčica, dok je telo devetogodišnje devojčice pronađeno dan ranije.

Potraga za telom majke i sina se nastavlja.

Podsetimo, Alma Arezi je, kako se sumnja, skočila u reku Bojanu sa svoje troje dece, navodno zbog nasilja u porodici i činjenice da njen muž imao mladu ljubavnicu.

Povodom ove tragedije oglasile su se i Almina porodica, ali i njenog muža Ergisa.

Albanski mediji preneli su i ispovest ribara koji je pronašao telo prve devojčice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    6. maj 2024 | 17:31

    Ne znam zašto nazivate "majkom" osobu koja je rešila da se ubije pritom je UBILA i svoju decu! Jer ako je ona bila samoubica, deca sigurno nisu!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA