U Sarajevu ubijen mladić ubodom u srce!

- S.H. (25) dovezen je na Kliniku urgentne medicine bolnice Koševo u Sarajevu bez pulsa i sa ubodnom ranom u predelu srca, pokušana je reanimacija, ali nije uspela - izjavila je portparolka bolnice Koševo Muamera Šehić

  • 0

Mladić S.H. (25) ubijen je danas u popodne u centru Sarajeva ubodom nožem u srce, potvrđeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Prema saznanjima policije za ubistvo se sumnjiči ženska osoba. I osumnjičena i žrtva su od ranije poznati policiji po činjenju krivičnih dela.

Portparol sarajevske policije Irfan Nefić rekao je da je posle napada nožem u ulici Sutjeska, na Klinici urgentne medicine bolnice Koševo konstatovana smrt mladića.

S.H. je dovezen na Kliniku urgentne medicine bolnice Koševo u 15.10 sati bez pulsa i sa ubodnom ranom u predelu srca, rekla je portparolka bolnice Koševo Muamera Šehić i dodala da je pokušana reanimacija, ali da ona nije uspela.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA