POTERA U HERCEG NOVOM: Kosmajac umakao policiji!

Policija je u Meljinama pokušala da zaustavi automobil u kojem su bili Kosmajac i njegov sin. Međutim, Kosmajčev sin je iznenada dao gas i pobegao patroli

  • 30

Dragoslav Kosmajac (61), najveći narko-diler u Srbiji, kako ga je pre nekoliko dana imenovao premijer Srbije Aleksandar Vučić, prethodnih dana boravio je u Herceg Novom sa sinom L. K. (24), objavio je "Alo".

Prema nezvaničnim informacijama, policija je u Meljinama pokušala da zaustavi automobil u kojem su bili njih dvojica.

Međutim, L. K. je iznenada dao gas i pobegao patroli. Sat kasnije, Kosmajčev sin se vratio i sam prijavio policiji, ali od njegovog oca Dragoslava nije bilo traga.

- U rutinskoj kontroli pokušali smo da zaustavimo automobil u kojem je bilo lice koje po opisu odgovara Kosmajcu. Ali, vozač se oglušio o našu naredbu za zaustavljanje i naglo skrenuo u sporednu ulicu, dajući po gasu. Patrola je uspela da ih stigne, ali bez uspeha - rekao je izvor iz crnogorske policije.

- Oko sat kasnije, L. K. se sam pojavio na istom mestu i prijavio patroli, ali je bio sam. On je tvrdio da je bio sam i prilikom bekstva. Njemu smo napisali kaznu zbog prekoračenja brzine koju je platio. Za njegovim ocem nemamo nikakvu poternicu niti prijavu iz Srbije da bismo ga uhapsili. Čim nam kolege iz Srbije dostave bilo kakav zahtev naravno da ćemo im izaći u susret - kažu u crnogorskoj policiji.

Inače, podgorički mediji tvrde da je Kosmajac vlasnik luksuzne vile u risanskom naselju Strp, a prema informacijama iz dobro obaveštenih izvora, u njoj su se proteklih godina okupljali mnogi čija su imena evidentirana u srpskim i crnogorskim knjigama kriminala.

Izvor iz Uprave policije kazao je i da za njim nije raspisana međunarodna poternica.

- Nisu je raspisali Interpol Srbije ni bilo koje druge države i on je potpuno legalno ušao na teritoriju Crne Gore. Da je za njim u Srbiji raspisana lokalna poternica, službenici koji rade na njihovom graničnom prelazu i koji imaju čitač dokumenata, reagovali bi - dodao je on.

Isti izvor nije mogao da potvrdi, ali ni da demantuje navode da je Kosmajac u Crnu Goru ušao sa slovačkim pasošem.

- Imao je potpuno urednu dokumentaciju, kao bilo koji drugi turista koji je te večeri prešao granicu - naveo je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA