Pogledajte kako je policija krvnički pretukla manekenku u Sidneju (FOTO) (VIDEO)

Incident se dogodio u Sidneju nakon što se društvo u kojem se manekenka Kler Helen nalazila posvađalo sa taksistom oko cene vožnje

  • 8

Snimak na kojem troje pripadnika sidnejske policije pendrecima brutalno tuče manekenku Kler Helen zapalio je internet. Razlog za to što se policija krvnički obračunala sa manekenkom prema njihovim navodima je to što je Kler pesnicom udarila policajku. Ona je tokom ispitivanja pomenute tvrdnje porekla.

- Ovo je nešto najstrašnije što sam ikada doživela. Oborili su me na zemlju, pa su me udarali pendrecima, a onda me je neko od njih i šutnuo – seća se Kler nemilog događaja za koji poriče odgovornost. Međutim, policajci su naveli da se manekenka opirala hapšenju i da je pesnicom u glavu udarila jednu od policajki, nakon čega su bili prinuđeni da primene silu.

Incident se dogodio u Sidneju nakon što se društvo u kojem se Kler nalazila posvađalo sa taksistom oko cene vožnje. Problem je nastao zbog toga što je, kako kaže devojka, taksista pokušao da naplati više nego što je trebalo, pa je došlo do rasprave. Kler kaže da je taksista gurnuo jednog od njenih prijatelja, dok u policijskom izveštaju stoji da je jedan od mladića iz Klerinog društva prvi udario taksistu u stomak, nakon čega se dogodio incident sa snimka.

Snimak je za vrlo kratak vremenski period videlo više od 750.000 ljudi, a komentari javnosti su različiti. Dok neki osuđuju pripadnike policije zbog prekomerne upotrebe sile, drugi podržavaju akciju policije i komentarišu kako se jasno vidi da se Kler opirala hapšenju. Helen i tri muškarca su privedeni zbog niza prekršaja koji uključuju napad na službeno lice, fizički napad i opiranje hapšenju. Oni su pušteni uz kauciju, a saslušanje ih čeka 6. januara.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Raša tudej)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pera

    6. decembar 2014 | 19:55

    Sramota,onako udarati zenu.Svi koji nose uniformu mnogo su drski i nasilni,strasnooooooooooo.

  • Nebojsa Rankovic

    4. decembar 2014 | 20:10

    Snimak kaze oni je biju a ne ona njih. Moze da ih tuzi na milionske svote. Udariti manekenku je isto kao pijanisti polomiti prste fudbaleru nogu ili vozacu oci. Blago njoj obogatice se preko noci.

  • KaleBrdo

    4. decembar 2014 | 18:07

    Ah, ni Sidnej više nije siguran.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA