HLADNO DA SE SMRZNEŠ: U Srbiji mraz, magla i minus. Evo kada će ponovo kiša da lije!

U Srbiji će ujutro mestimično biti slabog mraza i magle, a potom će vreme biti umereno oblačno i uglavnom suvo. Najniža temperatura će biti od minus dva do jednog stepena, a najviša od tri do sedam stepeni

  • 0

U Srbiji će ujutro mestimično biti slabog mraza i magle, a potom će vreme biti umereno oblačno i uglavnom suvo. Vetar će biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura će biti od minus dva do jednog stepena, a najviša od tri do sedam stepeni.

U nižim delovima Beograda sutra ujutro biće kratkotrajne magle, a u toku dana vreme će biti umereno oblačno. Vetar će biti slab, promenljivog smera. Najniža temperatura jedan stepen, a najviša pet stepeni.

U Srbiji će potom, do nedelje vreme biti pretežno sunčano, ali u ponedeljak ponovo stiže naoblačenje, a u utorak i kiša.

Očekuje se nepovoljan uticaj meteoroloških prilika na većinu hronično obolelih, a naročito na osobe sa cerebrovaskularnim i respiratornim oboljenjima. Reumatski bolovi, nervoza i glavobolja su moguće su meteoropatske reakcije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA