DA LI STE JE VIDELI? Policija traga za devojčicom (14), nema je već drugi dan! (FOTO)

Učenica osmog razreda osnovne škole "Kosta Abramović" iz Resnika nestala je 22. decembra. Na sebi je imala crne helanke i kožnu jaknu. Svako ko bude imao bilo kakvu informaciju o ovoj devojčici neka pozove na brojeve telefona: 061/520 98 74, 065 804 13 34 ili neka se javi prvoj policijskoj stanici

  • 80

Četrnaestogodišnja devojčica Nina Živković, nestala je 22.12. u Beogradu, potvrđeno je iz policije.

Njen nestanak prijavila sestra i da se za devojčicom intenzivno traga. Prema nezvaničnim informacijama, Nina je poslednji put viđena na Slaviji u periodu između 14:15 i 14:30.

Nina je učenica osmog razreda škole "Kosta Abramović" iz Resnika. Vest o njenom nestanku na Tviteru i Fejsbuku objavili su njeni drugari koji su bili u kontaktu s njom da pre nestasnka.

Prema njihovim rečima, Nina već neko vreme nije dolazila u školu, iako je uredo izlazila iz kuće u vreme kada treba da krene na nastavu i vraćala se kući u vreme kada se časovi završavaju. Prema rečima drugarice iz odeljenja, Nina je dan pre nestanka rekla da će doći u školu jer je trebalo da joj se zaključe ocene.

U trenutku nestanka, Nina je na sebi imala crne helanke i kožnu jaknu.

Svako ko bude imao bilo kakvu informaciju o ovoj devojčici neka pozove na brojeve telefona: 061/520 98 74, 065 804 13 34, ili neka se javi prvoj policijskoj stanici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZORAN

    23. decembar 2014 | 20:00

    Ma moze do sutra da se razglaba o scenarijima a istina je jedna u ludilo od borbe za egzistencijom roditelji vise uopste ne vode racuna o deci.Devojcice od 13-14 godina se oblace kao prostitutke izlaze u 11 nocu na netu svima pokazuju slike a preko medija im se puni glava da je biti starleta nesto super i da je bitno samo nekog mutanta punisu navatati i ne mora se muci do kraja zivota.A nacin oblacenja samo salje poruku manijacima evo me samo napred navalite.Mobilni se kupuju vec u nizim razredima navodno da bi se znalo gde su deca a koriste se za sve i svasta,sve je naopako postavljeno i otima im se detinjstvo.Alo to su deca i ne trebaju da izgledaju kao zene jer mozak ne moze da isprati to telo i hormone koji bujaju a skola sluzi da se proseta nova garderoba a opravdanja za izostanke uvek ima a resenja testova i radova za lektiru koliko hoces na netu.Znaci ubi mozak prodji kako ces proci sto je lutrija,najvecu odgovornost imaju roditelji i tacka.Malo obratite paznju na decu naucite da citate njihovo ponasanje i pitajte se odakle joj mobilni od 500 evra a ceo grad recimo zna da se mala bavi prostitucijom sto zna i policija ali da ne pukne bruka a kupio joj decko...ma koji decko sa 14-15 godina koji takve poklone kupuje.Kada bi se mozda ponudio da plati roditeljima dug za struju mozda bi i dali cerku da se uda za njega jer ima dobru dusu,muka mi je od svega toga,daj boze da je mala ziva i zdrava ali roditelji nikako da izvuku pouke od onoga sto se drugima desava pa moraju da shvate neke stvari na najuzasniji nacin.Ne mogu vise da pisem samo se nerviram a i puno sam pisao.

  • Samiramida

    23. decembar 2014 | 15:31

    Ima li ovo dete roditelje? Sta oni rade? Pa dete im je nestalo!

  • ona

    23. decembar 2014 | 16:09

    Neko vreme nije dolazila u skolu? Pa ima li taj razredni staresina broj roditelja da proveri? Ali ne, profesori su prezauzeti sa strajkom da bi primetili da im dete fali. Kod mog sina u skoli odmah zovu telefonom da provere. Strasno!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA