LAUŠEVIĆ OTKRIO ŠTA JE U ŽIVOTU NAJTEŽE PODNEO: Odricanje od domovine bilo mi je najbolnije!

Na pitanje ko je danas Žarko Laušević, glumac je odgovorio da je "komplikovana osoba i da je sam u potrazi za tim odgovorom dugi niz godina"

  • 7

Glumac Žarko Laušević, koji je ovih dana u fokusu javnosti zbog uloge u filmu "Smrdljiva bajka" i uloge u žiriju ovogodišnjeg Bitefa, posle 16 godina ćutanja, kaže da mu je odricanje od domovine bilo najteže.

POSLE 15 GODINA PAUZE: Žarko Laušević snima novi film u strogoj tajnosti

- Možda mi je odricanje od domovine bilo najteže, taj odlazak iz Beograda 1999. Ali, i na to sam bio spreman jer sam nekoliko puta u životu počinjao ispočetka. Počeo sam novi život kada sam 1978. došao u Beograd na studije, završio fakultet, počeo novi život. Onda se desila ta tragedija. Posle izlaska iz zatvora opet sam bio na početku, posle bombardovanja sam otišao u Njujork i - opet početak. Taj odlazak je bio najbolniji - rekao je Laušević za najnoviji broj NIN-a.

ŽARKO LAUŠEVIĆ PONOVO U SRBIJI: Evo koju ulogu je dobio u novom filmu

Na pitanje ko je danas Žarko Laušević, on kaže da je komplikovana osoba i da je sam u potrazi za tim odgovorom dugi niz godina.

Pogledajte kako danas izgleda Žarko Laušević (FOTO)

- Mislim da zato i pišem, da se oduvek i pisalo iz te potrebe. Ponekad pomislim da sam na tragu, ali me već naredni sopstveni postupak demantuje - dodao je Laušević.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    16. septembar 2015 | 21:35

    Bez obzira na sve bio je i ostao velika faca i veliki glumac..

  • ☆☆☆Panter☆☆☆

    18. septembar 2015 | 06:13

    Pre ubistva nenaoruzanih mladica cenio sam ga kao talentovanog glumca...Ali posle toga kukavickog cina...pa bezanja od zakona u Ameriku....pa jos intrevenciju Tadica a i Dacica koji mu je licno pasos predao u Americi...nije covek kao ni ova dvojica koja su mu to dali. Jos je on bio drzavljnin C.Gore a ne Srbije....nema tog talenta koji bi to mogao da opere!

  • tetejac

    17. septembar 2015 | 13:52

    "Zikica Jovanovic Spanac"

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA