SEKS UCENA U SRBIJI: Platio prijatelju prostitutku, snimao ga, pa pretio da će da pošalje snimak porodici?

M. J. je tražio od svog prijatelja da ga obraduje mladom ženom koja se bavi najstarijim zanatom na svetu, ne znajući da će na kraju morati da ga prijavi policiji

  • 2

Policija u Malom Iđošu uhapsila je A.T. (41) zbog krivičnog dela iznude. On je navodno od svog prijatelja M.J. (66) tražio 15.000 evra da njegov video snimak ne prosledi porodici. 

M. J. je na svoje insistiranje tražio od svog prijatelja da ga obraduje mladom ženom koja se bavi najstarijim zanatom na svetu, ne znajući da će na kraju morati da ga prijavi policiji.

Naime, A.T. mu je našao devojku, ali je ispod kreveta stavio mikrokameru, kojom je snimao akciju prijatelja sa prostitutkom. Kasnije je pretio taksisti da će sve pokazati njegovoj porodici, ne bude li mu dao novac.

Uplašeni M. J. se branio da nema novca i da pokušaju bar malo da smanje sumu. Posle nekoliko dana došli su do sume od 5.000 evra. Izrevoltiran M.J. rešio je da ne plati ni taj iznos i ceo slučaj je prijavio policiji. A.T. je uhapšen pri primopredaji novca - objašnjava izvor blizak istrazi. 

Foto: Foter/Flickr/blu-news.org, Flickr/Mike Nelson Foto: Foter/Flickr/blu-news.org, Flickr/Mike Nelson

M. J. je priznao da je tražio ženu za razonodu, ali da nije ni sanjao da će mu to doći glave. Odlučio je da sve prijavi policiji, jer nije mogao da trpi torturu.

O ovom slučaju u Malom Iđošu komšije ne žele da pričaju. Tvrdi da se radi o porodičnom čoveku srednjih godina i da je neumesno da se bilo šta komentariše. 

Od sada pratite Telegraf i na Vajberu! 

(Telegraf.rs/ Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA