MASAKR U SOMALIJI: Ekstremisti iz zasede UBILI 30 VOJNIKA koji su bili na obuci! (FOTO)

Neimenovani zvaničnik somalijske vojske samo je potvrdio da su vojnici napadnuti iz zasede, ali je naveo da okršaj još traje i da zasad ne raspolaže informacijama o žrtavama

  • 0

Pripadnici somalijske ekstremističke grupe Šabab objavili su da su danas napali južno od prestonice Mogadiša grupu vojnika, koji su bili na obuci, i ubili njih 30.

AMERIKANCI U BUNILU: Za 274 dana desila se 294 masovna ubistva!

Neimenovani zvaničnik somalijske vojske samo je potvrdio da su vojnici napadnuti iz zasede, ali je naveo da okršaj još traje i da zasad ne raspolaže informacijama o žrtavama.

MASOVNO UBISTVO VIŠE OD 400 LJUDI: Stradali i deca i žene!

Vojni portparol Šababa tvrdi da je njegova grupa ubila 30 vojnika i zaplenila četiri vojna kamiona, preneo je Rojters.

Pripadnici ove džihadističke grupe juče su automobilom punim eksploziva uleteli u hotel u Mogadišu i tom prilikom je poginulo najmanje 13 osoba.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Napad se odigrao u hotelu "Sahafi", popularnom među poslanicima somalijskog parlamenta, državnim zvaničnicima i poslovnim ljudima.

Pripadnici grupe Šebab, koji se bore da svrgnu međunarodno priznatu vladu u Mogadišu, izvršili su u poslednje vreme čitav niz napada na hotele u somalijskoj prestonici.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA