NEMA PLAKANJA: Verenica Tijana poručila je ovo na SAHRANI VLADIMIRA BJELANOVIĆA

Porodični prijatelj, koji je održao posmrtni govor, kazao je da je tragična pogibija Bjelanovića potpuno neshvatljiva, čak i ako je urađena po nečijem nalogu

  • 8

Danas je na Novom bežanijskom groblju sahranjen ubijeni Vladimir Bjelanović. Najbliži su se od Bjelanovića oprostili spokojno i u suzama, a verenica je, nakon ljubljenja uramljene Bjelanovićeve fotografije, stala naspram spomenika, i tiho poručila prisutnima - Nema plakanja.

UHAPŠEN I DRUGI OSUMNJIČENI za ubistvo Vladimira Bjelanovića!

Porodični prijatelj, koji je održao posmrtni govor, kazao je da je tragična pogibija Bjelanovića potpuno neshvatljiva, čak i ako je urađena po nečijem nalogu, kao i da je sve to bilo potpuno neočekivano.

BIVŠI PRIPADNIK JSO PUCAO NA BJELANOVIĆA? Novi detalji brutalnog ubistva na Vračaru (FOTO) (VIDEO)

Sahrani je prisustvovalo stotinak ljudi, zajedno sa majkom Živkom, ocem Dragomirom, bratom Budimirom, verenicom Tijanom, ostalom porodicom i prijateljima.

Priveden osumnjičeni za ubistvo Vladimira Bjelanovića, koji je IZREŠETAN HEKLEROM U SAČEKUŠI!

Podsećamo, Bjelanović je ubijen u sredu ispred zgrade u kojoj je živeo u Mileševskoj. Unapšena su obojica osumnjičenih za njegovo ubistvo.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • liz

    12. decembar 2015 | 20:16

    kakav bio neka je bio,pokoj mu dusi,ali majci je bio zlatan,i bas me nervira to sto je verenica na sahrani rekla''ako je to tacno''da nema plakanja,pa majka sahranjuje sina...to je strasno i daleko bilo od svakoga,i treba je pustiti da isplace tugu koja nikad nece proci...a verenica ce sigurno naci drugog verenika,sto je i normalno...te zato mislim da nema pravo reci...nema plakanja!

  • Stevo Pariz

    12. decembar 2015 | 17:14

    Simpatican mladic

  • xl

    13. decembar 2015 | 13:29

    Baš srceparajuće - mafija se obračunava među sobom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA