TERORISTI TENKOVIMA KRENULI NA RIM: Jezivi snimak napada na italijansku prestonicu! (VIDEO)

Prikazani su ratnici sa samoubilačkim pojasevima, borbena vozila s kojima raspolažu, kao i njihov proces obuke

  • 15

Islamska država objavila je novi video u kom je prikazala svoju viziju kraja sveta i najavila pohod na Rim, piše Independent.

ISIS OBJAVIO RAT SRBIJI: Džihadisti u jezivoj poruci zapretili čitavom Balkanu! (VIDEO)

Video je nazvan "Sastanak u Dabiqu", što bi trebala biti lokacija velike konačne bitke između vernika i krstaša. Prema onome što je prikazano, ta bitka će završiti pobedom vernika što će označiti početak apokalipse.

Kompjuterski obrađen snimak prikazuje tenkove ISIS-a koji napreduju prema Koloseumu u Rimu, a vidi se i vatikanska bazilika Sv. Petra.

Borci ISIS-a koji se pojavljuju naoružani su raketnim bacačima i kalašnjikovima, a ti snimci su navodno nastali u Iraku.

Prikazan je i njihov proces obuke, ratnici sa samoubilačkim pojasevima i borbena vozila s kojima raspolažu.

(Telegraf.rs / Izvor: Indipendent)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dana

    12. decembar 2015 | 23:32

    Sto se jednom otvoreno narodu ne kaze koliko te bagre uopšte ima? Tih par desetina hiljada treba spaliti sve napalm bombama da umuknu vise i citava ta guzva i tenzija koju mediji oko njih prave samo im imponira, treba ih ignorisati tj u potpunosti eliminisati u medijima

  • Pera Kojot # 1

    12. decembar 2015 | 23:20

    Svako normalan razume da je ovo nemoguce da se desi! Mnogo drzava bi moralo da bude pregazeno do Rima!

  • Kiza

    13. decembar 2015 | 00:12

    Ja u opste ne razumem zasto se svet ne u jedini ko 45god . Pogazi g***a bez milosti i resi problem jednom za uvek . Ili dve nuklearke na njihove teritorije pa ko prezivi pokrstavanje u katolike ili pravoslavce ( po zelji). Ko nece njega na krst i reseno za vek vekova . Zapad o nekoj demokratiji i ljudskim pravim sta im to vredi kad zveri neznaju nista bolje od secenja glava . Samo im uzvratiti istom merom da im se dokaze da ni alah im nemoze pomoci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA