UHAPSILI GA, PUSTILI, A ONDA PONOVO PRIVELI: Drama oko osumnjičenog za SAČEKUŠU u Mileševskoj!

S. B. juče je predat u nadležnost Okružnog tužilaštva u Bijeljini, a uhapšen je u subotu, 12. decembra, u Zvorniku i kod njega su pronađeni falsifikovani dokumenti na ime Drago Crnomarković

  • 0

Nakon otpusta, lice koje je ispitano u Okružnom tužilaštvu Bijeljina zbog sumnje da je počinilo krivično delo falsifikovanja isprave, ponovo je danas lišeno slobode jer se dovodi u vezu da je 9. decembra na području Beograda počinilo krivično delo teško ubistvo, rekao je načelnik Sektora Kriminalističke policije Centra javne bezbjednosti Bijeljina Darko Kovrlija.

NEMA PLAKANJA: Verenica Tijana poručila je ovo na SAHRANI VLADIMIRA BJELANOVIĆA

Kovrlija je na konferenciji za novinare rekao da će ovo lice u toku dana biti predato u dalju nadležnost po međunarodnoj poternici Suda BiH.

UHAPŠEN I DRUGI OSUMNJIČENI za ubistvo Vladimira Bjelanovića! (VIDEO)

Ovaj mladić juče je predat u nadležnost Okružnog tužilaštva u Bijeljini, a uhapšen je u subotu, 12. decembra, u Zvorniku i kod njega su pronađeni falsifikovani dokumenti na ime Drago Crnomarković.

BIVŠI PRIPADNIK JSO PUCAO NA BJELANOVIĆA? Novi detalji brutalnog ubistva na Vračaru (FOTO) (VIDEO)

Srna nezvanično saznaje da je riječ o S. B. koji se dovodi u vezu s ubistvom od pre nekoliko dana na Vračaru u Beogradu.

NAJNOVIJI DETALJI SUROVOG UBISTVA U CENTRU BEOGRADA! Mafijaši čamcem prevezli UBICU Bjelanovića preko Drine (VIDEO)

(Telegraf.rs / Srna)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA