MAŠA I DALJE IMA TRAUME KADA JOJ NEKO PRIĐE S LEĐA: Evo šta su još na sudu rekli roditelji čiju su devojčicu oteli Francuzi!

- Na putu ka nazad Maša je ćutala, bila je bez reakcije. Nije ni plakala niti se smejala, bila je odsutna. Pokušavao sam bezuspešno da je nasmejem, ali ona kao da je gledala kroz nešto - reako je Damir Prenković, otac devojčice

  • 1

Mirjana Prenković, majka dvogodišnje Maše čija se otmica dogodila 13. marta 2015. u naselju Braće Jerković, danas je prvi put pred sudom ispričala šta se tačno dogodilo i kako su joj otmičari oteli dete iz ruku.

OBRT NA SUĐENJU MAŠINIM OTMIČARIMA: Francuskinja optužila muža da je SVE sam ISPLANIRAO!

- Otišla sam sa ćerkom u prodavnicu, završile smo kupovinu, svratile u pekaru i krenule ka našoj zgradi. Nosila sam torbu, a Mašu sam držala za ruku. Primetila sam automobil koji je napravio polukružno i krenuo ka nama. Neko me je gurnuo, odletela sam i kada sam se okrenula videla sam čoveka kako nosi moje dete - ispričala je pred sudom majka dvogodišnje Maše.

STRAVIČNA OPTUŽBA: Francuz tvrdi da su roditelji male Maše UČESTVOVALI U OTMICI sopstvenog deteta!? (FOTO)

Istog trenutka, potrčala je ka automobilu, koji je bio u pokretu i prema njenim rečima, uspela je da stigne, kada je muškarac opet gurnuo. Ona je pala, a automobil sa otmičarima i njenim detetom se odvezao.

Printskrin: RTS Printskrin: RTS

"NISMO KRIVI"! Francuski OTMIČARI MALE MAŠE negiraju optužbe!

Mirjana Prenković odmah je pozvala policiju, koja joj je oko dva sata kasnije javila da je njeno dete možda pronađeno.

- Bila sam u Hitnoj pomoći kada mi je stigla slika na Viber, bila je to Maša ali je imala drugu odeću i drugačiju frizuru - ispričala je majka devojčice.

Otac devojčice, Damir Prenković potvrdio je da mu je supruga javila da je devojčica oteta i on je ispričao da je istog trenutka došao na lice mesta, gde je stajao dok ga policija nije odvela njegove ćerke Maše.

Printskrin: Youtube / Telegraf.rs TV Printskrin: Youtube / Telegraf.rs TV

- Na putu ka nazad Maša je ćutala, bila je bez reakcije. Nije ni plakala niti se smejala, bila je odsutna. Pokušavao sam bezuspešno da je nasmejem, ali ona kao da je gledala kroz nešto - ispričao je kako je izgledao prvi susret sa ćerkom posle otmice.

Otac je objasnio da je sve što joj se dogodilo, ostavilo posledice na devojčicu, koja i danas reaguje kada joj neko iznenada priđe s leđa.

Roditelji su se pridružili krivičnom gonjenju troje Francuza i istakli imovninski zahtev.

Za otmicu male Maše sudi se francuskim državljanima Sebastijanu Branšu Mišel njegovoj supruzi Gorin Aleksis Sandrin Branšu kao i njenoj ćerki Emerin Ulije Kristel. Sve troje, juče su na početku suđenja negirali krivicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikula mali

    20. januar 2016 | 16:20

    Ispitati dobro sta se tu desilo. Ko je sta organizovao i onda smrtna kazna za primer.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA