ISPOVEST TINEJDŽERKE IZ POŽAREVCA: Ćerka BRANI OCA, koji je uhapšen pod sumnjom da ju je SILOVAO

- Tata me nije silovao, nikad mi tako nešto ne bi uradio, to su izmislile neke zle komšije, dete mi je napravio jedan Goran iz Požarevca - tvrdi maloletna D. M.

  • 14

D. M. (14), iz okoline Požarevca, čiji se otac Toplica M. (44) nalazi u pritvoru zbog sumnje da ju je u martu ove godine silovao, tvrdi da nije imala prisilnih odnosa sa ocem i da joj nije on napravio dete, koje je rodila mrtvo u šestom mesecu trudnoće. Ona tvrdi da je bila u vezi sa izvesnim Goranom iz Požarevca, i da je sa njim ostala trudna.

HOROR U SRBIJI! Majka ubila tek rođenog sina - SMRSKALA MU LOBANJU

- Sve sam to krila od mame i tate da ne bi vikali na mene. Majci sam to rekla tek kada sam počela da se porađam u septembru - rekla je za Alo D. M.

Ona kaže da je Gorana upoznala kada je dolazio u njeno mesto na turnir u fudbalu, a da je isto veče s njim imala intimne odnose.

- On je iz grada. Plav je i lep. Jako mi se dopao i s njim sam bila dobrovoljno. Kasnije se više nismo videli, a kada mi je bilo loše u septembru, to sam rekla majci. Porodila sam se kod kuće, a onda su moji rođaci pozvali Hitnu pomoć, koja me je odvela u bolnicu u Požarevcu. Tamo su mi uzeli i bris, a pre nekoliko dana su mog tatu uhapsili. Ne znam zašto i zbog čega ga drže u zatvoru kada mi ništa nije uradio. Da mi je učinio nešto loše, ja bih to odmah rekla majci - ispričala je D. M, koja negira da ju je otac tukao i pretio joj.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

BEOGRAĐANIN POGINUO U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI U POŽAREVCU: Sudar sa kamionom bio je koban

Njena majka Danica (35), takođe, kategorički brani muža navodeći da ništa od onog što tvrdi policija i tužilaštvo nije tačno.

- Kada je uhapšen, rekao mi je: “Dano, ja nisam kriv.” Jutros je tražio neku robu da mu dostavimo, ali nisam mogla da ga vidim. Ćerka mi je rekla da je to učinio neki Goran - nije bila baš mnogo rečita Danica (35).

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

"SILOVALI SU ME DO BESVESTI, OSVETITE ME I UNIŠTITE IH": Jeziva ispovest BIVŠE ROBINJE džihadista!

Izvor "Alo" iz istrage navodi da je Toplica M. saslušan zbog sumnje da je počinio krivično delo obljube zloupotrebom položaja, odnosno da je iskoristio svoj položaj jer je devojčicin otac.

Prema prvim informacijama delo se dogodilo bez upotrebe sile i pretnje.

(Telegraf. rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA