≫ 

JELENA GURNUTA NIZ STEPENICE, PA UBIJENA KAMENOM? Još jedna teorija u istrazi o smrti pevačice

Policija za sada ima dva scenarija. Prvi je da je Jelenu ubica na vrhu stepeništa udario, pa se skotrljala i onesvestila i dokrajčio je dodatnim udarcima u glavu. Druga varijanta je da je ubica gurnuo pevačicu niz stepenice, pa je onda na smrt udarao

  • 42
Jelena Krsmanović, Marjanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic

Povrede na glavi i telu ubijene pevačice odvele su policiju na novi pravac u istrazi, koji se istražuje. Policija je došla do zaključka da je Jelena Marjanović, prvo bačena niz stepenice, pa ubijena , posle čega je odneta na nasip u Crvenki.

POJAVIO SE KLJUČNI SVEDOK U ISTRAZI UBISTVA PEVAČICE: Zoran je urlao na Jelenu dan pre nestanka?

Naime, sada se detaljnije istražuju novi indikatori u istrazi, na osnovu povreda koje su nanete pevačici. Saznaje se da ju je ubica prvo bacio niz stepenice, a zatim brutalno ubio sa više od 30 udaraca i to kamenom u glavu.

MARJANOVIĆI U PANICI? Muž i svekar ubijene Jelene unezvereno spakovali stvari, pa otišli u nepoznatom pravcu! (FOTO)

Posle ubistva, kako se sumnja, ubica je zajedno sa saučesnikom odneo telo na nasip, gde ga je i pronašla policija 3. aprila.

- Baš zbog novog pravca u istrazi policija je počela sa novim saslušanjima. U svojstvu građanina saslušan je Miloš Marjanović, a uskoro će biti i ostali članovi ove porodice. Policiju tačno zanima ko je bio u kući za vreme nestanka, da li je bila na stepenicama, kad su tačno otišli na nasip - ističe izvor Srpkog Telegrafa.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanović

Policija zasada ima dva scenarija. Prvi je da je Jelenu ubicana vrhu stepeništa udario, pa se skotrljala i onesvestila. Posle ju je dokrajčio dodatnim udarcima u glavu. Druga varijanta je da je ubica gurnuo pevačicu niz stepenice, pa je onda na smrt udarao.

- Policija je sve bliža zaključku da pevačica nije ubijena na nasipu, već da je tamo odneta. Ukoliko se to ispostavi kao tačno, to će značiti da je Zoran sve vreme lagao o tome gde je Jelena trčala - kaže izvor blizak istrazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nasip

    15. jun 2016 | 09:14

    Naravno da nije ubijena na mjestu na kom je pronadjena! Pa imate i svjedoke ,mještane koji tvrde da je to nemoguće ,obzirom da "tamo ništa nema"?! Osim toga,u sred dana,puno ljudi u blizini navodnog mjesta zločina,naselje u blizini,glavna cesta,itd...i niko ništa vidio ,niti čuo?Ovo je od prvog dana priča za javnost i medije ( u cilju istrage) ,a pravu istinu policija zna od početka!

  • naivko

    15. jun 2016 | 10:39

    Da li je policija zaista tako glupa ili nekoga stiti? Mislim da je ovo drugo, jer je najlakse utvrditi gde je ubijena.Ako je na nasiou, ili kanalu tamo mora biti puno krvavih tragova.Ako pas danas nije nasao telo a sutra jeste pa i to nesto govori. Ponasanje marjanovica je cudno sa uopstenim smirenim odgovorima kojim ne kazu nista, i bez nekog zaljenja.Znaci policija nije tako mutava da zna manje od laika---

  • Sjena

    15. jun 2016 | 10:08

    Sve je već odavno jasno, da jasnije ne može biti. OČEKUJEMO HAPŠENjE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA