NEVEROVATNA IGRA SUDBINE: Deku ubio kontejner dok je tražio ostatke hleba!

- Pritrčali smo da mu pomognemo, a starac je još davao znake života. Hitna pomoć je brzo stigla, ali on je u međuvremenu preminuo - priča očevidac D. R.

  • 7

Dok je preturao po kontejneru, Filip Veličković (92) iz Aranđelovca, nastradao je jer ga je veliki metalni poklopac udario u vrat i ubio.

Nesreća se dogodila oko 11 sati kod glavne autobuske stanice u Aranđelovcu naočigled prolaznika, a očevidac D. R. kaže da je Filip tražio ostatke hleba.

- Pritrčali smo da mu pomognemo, a starac je još davao znake života. Hitna pomoć je brzo stigla, ali on je u međuvremenu preminuo - priča D. R.

Inače, Filip je iz aranđelovačkog sela Garaši, a meštani su nam rekli da im nije jasno zbog čega je preturao po kontejnerima, kada nije živeo sam i iz solidno situirane porodice je.

(Telegraf.rs / Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ana

    13. septembar 2016 | 10:33

    ljudi znate li koliko je to 92 g ? Videla sam oliko starog coveka na Buvljaku kako drhtavim rukam pretrazuje ostavljenu garderobu da nadje sebi nesto da obuce. Ko zna kakva ga je mukanaterala . Nista nije kako izgleda.

  • Sandzak

    13. septembar 2016 | 09:57

    Tužno bitno je da kriminalci imaju pare koga briga za sirotinju!!!!

  • Goksi

    13. septembar 2016 | 09:55

    Ko zna....mozda je slucajno bacio nesto sto mu treba....mozda ga je porodica sikanirala......nikad se nezna !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA