BIZARNA NESREĆA U NIŠU: Vozač zaboravio da spusti prikolicu na kamionu, ona udarila u nadvožnjak i nastao je HAOS (FOTO)

Vozač ima tešku telesnu povredu u vidu preloma nosa zbog čega je zadržan na Klinici za otorinolaringologiju, dok je njegov kolega samo ugruvan i nakon dijagnostike biće pušten na kućno lečenje

  • 7

Dvojica radnika firme angažovane na izgradnji Koridora 10, obojica iz Vranja, povređena su jutros u saobraćajnoj nezgodi u blizini niškog sela Jelašnica.

Udes je izazvao vozač kamiona "kiper" jer je nakon što je istovario teret, nastavio put, a da nije spustio prikolicu. Ona je zatim udarila u nadvožnjak usled čega su vozač i suvozač, koji su se nalazili u kamionu, glavama udarili u vetrobransko staklo i zadobili povrede zbog kojih su zbrinuti u niškom Urgentnom centru.

Kako saznajemo u ovoj zdravstvenoj ustanovi, vozač ima tešku telesnu povredu u vidu preloma nosa zbog čega je zadržan na Klinici za otorinolaringologiju, dok je njegov kolega samo ugruvan i nakon dijagnostike biće pušten na kućno lečenje.

Uviđaj na mestu nezgode obavila je policija, a saobraćaj se neizmenično odvijao jednom trakom.

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Proka

    20. septembar 2016 | 16:12

    Hoće to, kad glava služi za ravnotežu.

  • Zoran

    20. septembar 2016 | 15:29

    Pa niko da mu blica usput da stane

  • miki

    20. septembar 2016 | 22:24

    Preumorni ljudi. Ko radi radi dan i noc a ko neradi neradi nikako. To je Srbija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA