NOVI DETALJI VIP PROSTITUCIJE: Poznata fitnes šampionka pronalazila klijente za seks!

Čim je do policije stigla informacija, Dabijev biznis je stavljen pod nadzor

  • 3

Pojavili su se novi detalji lanca prostitucije koji je u Zagrebu vodio jedan od najjačih balkanskih makroa, Slobodan Dubajić, poznatiji kao Dabi. Pružanje seksualnih usluga u stanu u Novom Zagrebu, Dabi je, kako sumnjaju inspektori, organizovao u martu ove godine.

ELITNA PROSTITUCIJA: Priveli Slobodana, KUNG FU majstora, među osumnjičenima i srpski političari

Mesecima tajno snimali svodnika

Čim je do policije stigla informacija, Dabijev biznis je stavljen pod nadzor. Tajno je praćen svaki njegov korak, snimani su njegovi brojni kontakti. Saznalo se tako da mu je devojke koje su pružale seksualne usluge pronalazila poznata zagrebačka fitnes instruktorka, koja je, međutim, već više puta osuđivana zbog učestvovanja u prostituciji. Ona i njena pomagačica pronalazile su i klijente za devojke (iz Srbije, Bosne, Hrvatske) pa su zajedno s Dabijem delile novac.

Pod sumnjom da je Dubajiću osiguravao klijenete našao se i zagrebački preduzetnik koji se inače bavi prodajom nekretnina. Nedavno je i sklopio jedan izrazito unosan posao u tom sektoru s ulagačima iz Kine.

Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA Foto-ilustracija: Profimedia/ZEFA

Proslava uz prostitutke

Partneri su uspešnu saradnju odlučili da proslave u društvu Dabijevih prostitutki, koje, međutim, kako su se kasnije požalile svom makrou, tim druženjem baš i nisu bile zadovoljne.

Na popisu klijenata koji su inspektori pronašli kada su upali u Dubajićev stan nalazio se i poznati ugostitelj iz okoline Zagreba. Dabi seksualne usluge svojih devojaka nije oglašavao na internetu, niti putem oglasa, jer je među onima koji traže društvo prostitutki jednostavno doći do njegovog telefonskog broja i dogovoriti susret. Zna se i da su Dabijeve cure uvek vrlo doterane, jer su mahom i puno mlađe od onih koje se inače pojavljuju na tom tržištu.

Foto: Profimedia, Caia Image Foto: Profimedia, Caia Image

Skromna zarada

Međutim, ovoga puta zarada organizatora, barem prema dokazima kojima se za sada raspolaže, nije bila toliko značajna kao u ranijim periodima kada je Dubajić uspevao u dve godine da ostvari i do dva miliona nezakonite dobiti. Sada je za tri meseca zaradio tek nešto više od hiljadu evra, koliko je, kao svoj deo dobila i fitnes instruktorka s kojom je sarađivao.

(Telegraf.rs/Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA