"SAMO SU GA ODVELI, A ON MI JE JEDINI OSTAO NA SVETU": Stravična ispovest Ljiljane R. kojoj su uzeli dete!

- Ne možete da zamislite kako se osećam, evo čekam ga već danima. Niko me još nije kontaktirao iz Centra za socijalni rad, ostala sam uskraćena za mnoge odgovore, jednostavno su ga samo odveli. Prema svim zakonskim odredbama ja sam i dalje hraniteljka - tvrdi Ljiljana

  • 18

Sudbina usvojenog dečaka (5) iz Zrenjanina koji je pre pet dana oduzet od svoje hraniteljke Ljiljane Radulović, potresla je celu Srbiju. Došao je kod mene kad je imao samo tri meseca, septembra 2011.godine, othranili smo ga suprug i ja koji je pre dve godine preminuo, od tada sam još više vezana za njega, kaže za Telegraf očajna majka Ljiljana Radulović.

 

SUDBINA USVOJENOG DEČAKA POTRESLA CELU SRBIJU: Danas će se zbog njega izaći na ulice!

 

- Poslednji put sam ga videla u igraonici pre nekoliko dana kada su ga odveli njegovi budući usvojitelji iz Švedske. I to mi je rekla komšinica gde se nalazi, kada sam ga ugledala želela sam samo da ga poljubim - sa tugom priča ova majka.

 

- Ne možete da zamislite kako se osećam, evo čekam ga već danima. Niko me još nije kontaktirao iz Centra za socijalni rad, ostala sam uskraćena za mnoge odgovore, jednostavno su ga samo odveli. Prema svim zakonskim odredbama ja sam i dalje hraniteljka - tvrdi Ljiljana i dodaje:

 

LJILJANA TVRDI DA SU JOJ UZELI DETE (5) i dali ga STRANCIMA! Ovo što se dogodilo u Zrenjaninu podelilo je Srbiju (FOTO)

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

- Ništa nije ukazivalo na to da će mi ga uzeti, on zna da nije moje biloško dete, ali me zove “mamom”. Nakon smrti moga supruga samo mi je on ostao, ne mogu da se pomirim sa činjenicom da će mi ga oduzeti.

 

Ljiljana se ovom prilikom zahvalila roditeljima i svim građanima koji su u znak podrške potpisali peticiju protiv usvajanja dečaka od strane državljana iz Švedske. Velika protestna šetnja biće održana danas u Zrenjaninu sa početkom u 17 sati, gde će se u znak podrške šetati od hotela “Vojvodina “ do Centra za socijalni rad.

 

Ljiljana Radulović nakon oduzimanja deteta, obratila se mnogim daležnim institucijama. Kancelariji za komunikaciju sa građanima koja je na inicijativu narodnog poslanika Mirka Krlića ,uputitila i nadležnu inspekciju iz Pokrajinskog sekretarijata za socijalnu zaštitu, koja će u Centru za socijalni rad u Zrenjaninu ispitati zakonitost postupka usvajanja deteta, koje je do 23. septembra. 2016. godine bilo kod hraniteljke Ljiljane Radulović.

 

(D. Starčević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    28. septembar 2016 | 16:43

    Jadno dete i jadna zena...Jedno drugom su jedini na svetu a stoka zeljna para ih razdvaja...

  • Ivana

    28. septembar 2016 | 15:10

    Dusa mala,jadno dijete.Zamislite svoje dijete u njegovoj kozi,strasno.

  • Nemke

    28. septembar 2016 | 17:25

    E moja Srbijo, tužna li si.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA