AUTO POKOSIO PEŠAKA: Lekari mu se bore za život

Nesreća se dogodila nakon 17 časova, uviđaj je još uvek u toku

  • 1

Teška saobraćajna nesreća dogodila se na magistralnom putu M4.2, na relaciji Cazin - Velika Kladuša, tačnije u mestu Incel kod Cazina, jedna osoba je teško povređena.

Brutalna masovna tuča u školskom dvorištu: Devojčice iz BiH se krvnički udarale, čupale i šutirale u glavu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Snežana Galić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona kazala je za Radiosarajevo.ba da se nesreća dogodila nakon 17 časova, te da je uviđaj još uvek u toku, ali kako je saznala sa mesta nesreće jedna osoba je životno ugrožena.

Reč je o još uvek nepoznatom pešaku kojeg je udario automobil, a koji je potom hitno prevezen u Kantonalnu bolnicu u Bihaću, i nalazi se u teškom stanju.

Još uvek nisu poznati tačni uzroci zbog kojih je došlo do ovako teške saobraćajne nesreće, a više detalja biće poznato nakon što policijski službenici obave uviđaj.

(Telegraf.rs / Radiosarajevo.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    15. decembar 2016 | 20:16

    Jel nama nije dosta ovakvih dogadjaja u Srbiji pa morate jos i iz drugih drzava da objavljujete. Mislim da bi trebalo i Kinu da ubacite u pricu. Koliko crne hroniketamo,a vama otvaranja vesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA