≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće...

Prezgodna devojka je ušla u autobus, a onda su svi pogledali u njena kolena i NAJEŽILI SE!

Još jedna velika muzička legenda, pop pevač Džordž Majkl preminuo je 25. decembra u 53 godini. U svojoj karijeri otpevao je brojne pesme, a jedan od njegovih najvećih hitova jeste i "Last Christmas".

Izveo ju je kao član grupe "Wham", prvi put davne 1984. godine, kada je i ugledala svetlost dana. I dan danas ovu pesmu sluša čitav svet.

Spot za hit "Last Christmas" na Jutjubu ima preko 220 miliona pregleda.

OVDE možete poslušati stari hit.

Nove odredbe o uslovima za odlazak u starosnu penziju stupiće na snagu 1. januara sledeće godine, saopštio je danas Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (RFPIO).

Starosna granica za odlazak u starosnu penziju za žene podiže se za šest meseci, tako da će u 2017. godini žene odlaziti u penziju sa navršenom 61 godinom i šest meseci i najmanje 15 godina staža osiguranja, navodi se u saopštenju.

O tome šta još nove odredbe podrazumevaju pročitajte OVDE.

Kako bi Evropa i svet izgledali da je kojim slučajem Adolf Hitler umesto bilo kog od svojih pogrešnih poteza napravio ispravan (iz njegove perspektive, razume se), i da je na kraju njegov Velikonemački rajh izašao kao pobednik tog epskog okršaja između globalnih titana koji se pretvorio u najveću klanicu koju je svet video - svakako je najomiljenije pitanje iz domena alternativne istorije.

A šta bi Srbi uradili, pročitajte OVDE.

Vesna Aleksić postala je prva žena na poziciji kapetana u istoriji srpske nacionalne avio-kompanije.

Tridesetšestogodišnja pilotkinja pridružila se avio-kompaniji na poziciji kapetana na uskotrupnim avionima erbas A319 i A320.

Aleksić, koja je udata i ima jedno dete, svoj prvi let na poziciji kapetana Air Serbie obaviće na letu JU826, u utorak 27. decembra, od Beograda do Bejruta.

Više o njoj možete pronaći OVDE.

Rusko Ministarstvo odbrane demantovalo je danas navode da su na pojedinim telima poginulih putnika aviona "Tu-154″ koji se srušio u Crno more, pronađeni prsluci za spasavanje.

- Glasine koje dolaze od anonimnih izvora o tome da su putnici aviona navodno imali na sebi prsluke za spasavanje su sramne insinuacije koje nemaju veze sa realnošću -saopštilo je rusko ministarstvo, prenela je agencija Tas s.

Detaljnije o ovome imate OVDE.

Zbog sve starije populacije mnoga manja mesta u Nemačkoj, među kojima je i selo Otenštajn na severu Nemačke, došla su u situaciju da zatvore škole jer nemaju dovoljno učenika. Čelnici ovog nemačkog sela stoga pozivaju mlade bračne parove s decom da se dosele u ovo mesto gde će imati prijatan i miran život.

OVDE možete pogledati kako selo izgleda.

Policija je uhapsila M. D. (27) zbog sumnje da je ubila Dejana Dejančevića (51) i pokušala da ubije Dejana Jovanovića (42) 5. novembra ove godine u vili "DND" u Niškoj Banji.

Kako je navedeno u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova, postoje osnovi sumnje da je M. D. ubila vlasnika vile "DND" (Dejana Dejančevića) i pokušala da ubije radnika tog hotela, inače recepcionera Dejana Jovanovića.

Više o velikom preokretu možete pročitati OVDE.

Miodrag Božović ostaje trener Crvene zvezde u narednom periodu! Iako je postojala mogućnost da crnogorski-stručnjak ode sa Marakne već na zimu, dogovor je ipak postignut i on će i dalje nastaviti misiju ka odbrani titule u Srbiji sa crveno-belima.

Šta je o tome rekao Božović pročitajte OVDE.

Stihovi čuvene navijačke pesme posvećene legendarnom kapitenu crno-belih Saše Ilića ostvariće se i ove godine: miljenik fanova crno-belih, kome je ugovor isticao na kraju ove sezone, produžiće ga na još jednu, saopšteno je iz kluba, odakle je u toku dana na adresu redakcija stigla poruka sledeće sadržine:

Više o konferenciji za medije povodom potpisivanja i produženja ugovora kapitena Saše Ilića imate OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA