Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 časa

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 časa

  • 0

Po običaju, burnih 24 sata je iza nas. Vesti iz Srbije, ali i iz celog sveta, brojne zanimljivosti su stizale iz minuta u minut. Na našem portalu, istakle su se sledeće udarne vesti:

Bogoljub Karić danas je stigao u Srbiju posle 11 godina izgnanstva. Na aerodromu su ga sačekali brojni prijatelji i članovi porodice, a među okupljenima je bila i njegova mama od 97 godina. Kako je bilo danas na dočeku lidera Pokreta snaga Srbije pogledajte OVDE.

Predrag Žustrić Žuga, koji je zajedno sa svojim prijateljem Jasminom Nišićem Pišonjom, bio inspiracija za čuvenu numeru “Balada o Pišonji i Žugi” grupe “Zabranjeno pušenje”, preminuo je juče u Metkoviću. Više o tome pročitajte OVDE.

Najpoznatiji hrvatski meteorolog je specijalno za Telegraf.rs analizirao kakva nas zima očekuje i odgovorio na brojna pitanja koja muče zimoljupce, ali one koji smatraju da je isključivi razlog za tople zime globalno zagrevanje. Više o tome pročitajte OVDE.

Danas se navršava 10 godina od kada je bivši predsednik Iraka Sadam Husein pogubljen vešanjem, tri godine nakon njegovog hapšenja, kada je proglašen krivim u iračkom sudu za zločine protiv čovečnosti. Više o tome pročitajte OVDE.

Numerologija je pokazala da je 2016. godina bila godina đavola. Kada se saberu brojevi godine na izmaku dobije se broj 9, više o njegovom značenju pročitajte OVDE.

Ruski predsednik Vladimir Putin neće proterivati nijednog američkog diplomatu kao odgovor na sankcije Amerike. Više o tome pročitajte OVDE.

Vest da su navijači Zvezde odali počast nastradalim umetnicima ruskog hora odjeknula je u najvećoj zemlji sveta.

Trenutak pre početka meča verovatno je bio i najispunjeniji emocijama, a 20.000 navijača se naježilo od pesme koja je puštena sa razglasa.

U pitanju je bila posebna verzija ”Tamo daleko”, u izvedbi tragično nastradalog hora Aleksandrov. Više o tome pročitajte OVDE.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA